2777
2789
عنوان

خسته شدم

36 بازدید | 5 پست

حالم واقعا داره بهم میخوره این چه سبک زندگی مسخره ای 

من طراحی لباس میخونم کنارش فیزیک دارم دینی ادبیات تاریخ زبان تفکر انسان محیط عربی و .... 

ما کار عملی زیاد داریم و خوندنیامونم انقدر زیاده انگار اومدیم نظری 

دوشنبه ۳ تا امتحان با حجم زیاد دارم فردا هم دوتا امتحان دارم کار عملیم کنارش دارم واقعا این اوضاع برا اولین بار نیست اصلا نمیزارن ادم استراحت کنه این سیستم اموزشیه 

الانم حضوریع انقدررر دارن امتحان میگیرن تا خودشونو با امتحان خفههه کننن

واقعا مگه ما رباطیم من چطور تحمل کنم 

کار من اصلا با برنامه ریزی درست نمیشه 

الان هیچکیم درک نمیکنه نه تو مدرسه نه خانواده 

حق با توعه عزیزم❤️🙂 سعی کن تحمل کنی اینام دوره خودشو داره و میگذره

میدونی تحملم حدی داره من الان زندگی نمیکنم من الان کل این دوره زندگیمو وقف درس کنم کی پس بقول معروف جونی کنم کی برم بیرون 😭😭😭😭من دوست دارم نقاشی دیجتالیو ولی اصلا وقتی برام نمیمونه که انجامش بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی تحملم حدی داره من الان زندگی نمیکنم من الان کل این دوره زندگیمو وقف درس کنم کی پس بقول معروف ...

عزیزم کلاس چندمی؟ باور کن برسی19سال و دوازدهم تموم شه میگی اخیششش تموم شد اما چندماه بعد مثه چی پشیمون میشی بزار برسی بعدا متوجه میشی اینارو ب ماعم میگفتن میگفتیم نبابا عمرا دلمون برا این روزا تنگ بشه

من تجربی خوندم ن کلاس ورزش داشتیم ن درس اسون چون همشونو معلم فیزیکمون گذاشته بود برا تمرین و ما بکوب فیزیک داشتیم یا یادمه گاهی زنگ تفریحمونم میگرفت انقدر خسته میشدیم مدرسه ها میومدم خونه 9تا9صبح من خواب بودم از خستگی حالا همین یسال پیش بودا😂خداروشکر تموم شد اما الان افسوسش برامون مونده 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
عزیزم کلاس چندمی؟ باور کن برسی19سال و دوازدهم تموم شه میگی اخیششش تموم شد اما چندماه بعد مثه چی پشیم ...

میخوام برم بیرون با دوستام😂نقاشی دیجتالی بکشم ولی به درسامم برسم😭نمیشه که🤦🏻‍♀️الان همش شبا باید بخونم

دلم‌میخواد فیلمم ببینم هیییی

میخوام برم بیرون با دوستام😂نقاشی دیجتالی بکشم ولی به درسامم برسم😭نمیشه که🤦🏻‍♀️الان همش شبا باید ...

سعی کن از خوابت بزنی درکنارش فیلمتم ببین نقاشیتم بکش همش درس ک نمیشه سعی کن موثر و مفید درس بخونی یعنی در زمان کم اما بازدهی بالا بلاخره تنوع هم نیاز داری دیگه 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻