2777
2789

بچه ها من دوستم عقده بارها گفته طلاق میخوام ومهریمو میبخشم توافقی طلاق بگیریم الان وکیل بهش گفته اون مال قدیم بودکه توافقی میشد الان نمیشع وطلاق شرایط داره ونمیتونی باید بزور هم که شده زندگی کنی بنظرتون زوری میشه زندگی کرد ؟الان عقده خونه پدرشه حتی انگشتر وطلاهای پسره رو پس داده وگفته دوسش نداره وفقط طلاق میخواد پسره هم راضی نیس ازطرفیم این اصرار به طلاق داده وگفته اگه طلاقم ندی آبروتو میبرم وخیانت میکنم بهت 

خدایا داده ونداده ات راشکر

وکیلشو عوض کنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ولی دیگه مثل قبل سریع نیست. طولش میدن و فکر کنم مشاوره میفرستنو ازین کارا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

وکلیش مرده؟؟

احتمالا لو داده وکیلش کیه یا شوهرش امار وکیله رو دراورده و بهش پول داده تا این حرفو بزنه و دوستت بشینه سر زندگیش و یا اذیت بشه

وگرنه هیچ وکیلی انقدر خر نیست که بگه نه امکان نداره و باید بزور باید بمونی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وکلیش مرده؟؟ احتمالا لو داده وکیلش کیه یا شوهرش امار وکیله رو دراورده و بهش پول داده تا این حرفو ...

اره گفت وکیلش مرده بنظرت وکیل زن بهتره ؟

جدی ؟پسره رو چجور راضی کرده ؟

یکسال طول کشید راضی شه 

رفت دادگاه دختر خالم وکیلشم قدر بود انقدر پسره رفت اومد دید اینم کوتاه نمیاد وکیل دخترخالمم خوب پشت دختر خالم دراومد تهش پسره راضی شد 

وکیل خوب بگیره 

اره گفت وکیلش مرده بنظرت وکیل زن بهتره ؟

پس حدسم درست بوده 

میدونی چرا گفتم مرد

چون مطمئنم شوهر دوستت رفته پیشش بهشم پول داده اونم گفته حله بهش میگم نمیتونی طلاق بگیری یا میترسونمش

باید یه وکیل پیدا کنید ک پیشنهاد پول بهش دادن اینطوری وا نره

ترجیحا اشنا اگر میتونید پیدا کنید و خوبم باشه

اینطور ک بوش میاد این مرده پس فردا به قاضی هم ممکنه پول بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پس حدسم درست بوده  میدونی چرا گفتم مرد چون مطمئنم شوهر دوستت رفته پیشش بهشم پول داده اونم گفت ...

دقیقا دستت دردنکنه عزیزم حتما میگم عوضش کنه 👏👏👌👌👌