2777
2789
عنوان

حق طلاق

131 بازدید | 26 پست

سلام 

بنظرتون اگر یکی از ملاک‌های دختر خانمی وکالت در طلاق، تعیین مسکن و حق ادامه تحصیل و کار باشه اشتباهه؟ 

چقدر با این حرف موافقید: این موضوعات فقط عدالت برقرار میکنه همین 

چرا وقتی پسر هر زمان بخاد میتونه طلاق بده نمیگن با فکر ب طلاق ازدواج میکنه اما وقتی دختری حرف از وکالت در طلاق میزنه میگن از الان ب فکر جدا شدنه؟؟؟؟؟

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینا گلواژه های ادمهای متحجر هست  حق برابر برای یه خانم خیلی بدیهی هست و طبیعی هست درخواست کنی ...

صحیح 

حق تعیین مسکنه ک تو تاپیک نوشتم

والا اینایی که گفتی اگه کسی قبول کنه عالیه

من خودم رشته م حقوق بوده چندین مورد خواستگار تا متوجه شدن کنسل شد حالا فکر کن بخوام بگم این حقوق رو هم میخوام😂😂😂😂

البته همه آقایون یجور نیستن دیدم آقایونی  رو که خیلی راحت پذیرفتن

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
خب تو خودت پسر باشی قبول میکنی؟ هم مهریه بدی هم حق طلاق؟ 

بابای من قبول کرده مامانم حق طلاق دار حق مسکن داره مهریه هم داره 😂

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
اگه اینطوره پس آقایون هم باید مهریه داشته باشن 🤔😁‌ خب وقتی میگیم حق یکسان همه چی باید یکسان باشه

مهریه هدیست میتونه ۱۰۰تا سکه نباشه😅

سلام.جواق مثبت به ازدواج با خانومه.تمغم کردنش با آقاست.مساویه نه؟این از این.دوم شما حق مسکن  رو بگیرید و حق تصنیف اموال.حق طلاق رو منوط به بخشش مهریه یا قسمتی از اون بکنید که حرفی توش نباشه.در ضمن مهریه حق ژنه منتها در صورتی که به بقیه اسلام هم عمل کنه نمیشه از یه سمت حقوق زن مال خودش باشه اسلامی باشه از اونور بخواد اروپایی باشه و بدون هماهنگی هر کاری بکنه.زنلن ما از به طرف اروپاییان از یه طرف مسلمان.زن اروپایی مهریه نداره.اجر دنبال بربری صد در صد هستید مثل اروپایی ها مهریه هم نخواهید.موفق باشید.