2777
2789

سلام گلم به حق حضرت زهرا حاجت روا شی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

ااگر ب دلت افتاده ک بخونی ان شالله حاجت روا بشی

هیچوقت نگاه نکن کدوم نماز و چله برای بقیه جواب داده . ممکنه برای بقیه بده ب تو نه یا برعکس

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا تاپیک اخرم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
سلام گلم به حق حضرت زهرا حاجت روا شی اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرسی عزیزدلم.

امیدوارم تو ام هر حاجتی توی دلت هست براورده بشه حتی اگه محال ترین باشه.آمین❤❤

خودم برای حاجت یه بنده خدایی خوندم شکر خدا خانم حضرت زهرا نگاهش کرد و مشکلش حل شد

عمم سالها قبل برای ازدواجش متوسل به خانم شدن و به قول خودش اگه یه خوشبخت روی زمین باشه اون خودشه

یه دختری هم دیدم برای ازدواجش این نماز رو خوند دوماه بعد ازدواج کرد

الهی شما هم حاجت روا بشی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
خودم برای حاجت یه بنده خدایی خوندم شکر خدا خانم حضرت زهرا نگاهش کرد و مشکلش حل شد عمم سالها قبل برا ...

مرسی عزیزدلم که انقدر قشنگ صحبت کردی و انرژی مثبت دادی.

ایشالله حاجت روا شی گلم❤❤❤

مرسی عزیزدلم که انقدر قشنگ صحبت کردی و انرژی مثبت دادی. ایشالله حاجت روا شی گلم❤❤❤

متشکرم عزیز

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
مرسی عزیزدلم. امیدوارم تو ام هر حاجتی توی دلت هست براورده بشه حتی اگه محال ترین باشه.آمین❤❤

مرسی گلم ب امید خدا