2821
2789
عنوان

من چیکار کردم؟

137 بازدید | 7 پست

من چیکار کردم که باید همچنین خانواده ای داشته باشم؟ 

هم احترام هم درسم همچی

ولی هروقت مشکلی پیش میاد فقط گردنشون برای من کلفته هیچ کاری برام کردن یه کاری کوچیک هم کردن کلی منت میزارن نمیتونی یه حرف کوچیک بزنی مامانم همش فحش همش بد و بیراه یه حرف کوچیک بزنی یه ابراز ناراحتی کنی فوری هفت جد و آبادتو میارن جلو چشمت  خشتخ شدم بخدا چند با خواستم خودمو بکشم با قرص قرص مسکن بود هیچی نشد دیگه نمیدونم چیکار کنم راحت شم از این زندگی

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا آدم حسودی نیستم ولی ادمی نبوده که به حالش غبطه نخورم مثلا یه مادر دختر ساده رو کنار هم میبینم با اینکه میدونم ۹۹ درصد ظاهر زندگیه بازم حالم بد میشه نمیخوام ناشکری کنم میدونم از من بدتر هم هست ولی خب ادم تا یه جایی میکشه😔

کسی ام کاری به کارم نداشته باشه خواهرم اذیت میکنه مثلا امروز مامانم گفت برو سومر گفتم حال ندارم چیزی نگفت خواهرم اول گفت حالا اگه من بودم میگفتی حتما باید بری فلان بعد دید مامانم کاری نداره مسائل هزار سال پیش رو کشید بیرون باز گفت که مامانم اعصابی شد حالمو گرفت😐😑