2777
2789
عنوان

شوهرم

187 بازدید | 7 پست

خانما شوهرم از عقد انفیه مینداخت بعد فهمیدم ناس میندازه بعد عروسی تو خونه پوکه ترامادول پیدا کردم بعد لوله و خود تریاک الانم که چهارساله خونه دارم سیگاربنگ میکشه چند وقت پیشم جلوم نریاک کشید با باش دعوا کرده بود اعصابش خورد بود یبار دیگم گف پام درد میکنه 

خیلی بد دهنه همش حرف زشت میزنه مثلا تو خیابون یکی بپیچه جلوش فوش ناموس میده یا تو تلوزیون عصبی بشه به منم فوش میده 

ادم بی عرضه ای هم هست اصلا اهل پس انداز نیسا کا دایم نداره همش بی پولی و نداری

همش میگم لیاقت من این نبود 

من چکار کنم کم کم مهرشم از دلم رفته پسرمم نه ماهشه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه به توضیحاتتون گویا از همون ابتدای آشنایی ، این رفتارها رو دیدید ، متعجبم یه نی نی نه ماهه دارید 

با چه استدلالی فکر فرزند آوردی بودید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
کاش بچه دار نمیشدی😢برخورد کن باهاش

اولا تهدیدش کردم به مامانت میگم اخه خیلی مادرشو دوست داره فایده نکرد 

بابام وضع مالیش خوب نیسیه داداشم طلاق گرفته شوهرخواهرمم فوت شده داداش دیگمم ۴۰ سالشه مجرده بااین شرایط نمیخوام یه غصه به مامانم اضافه کنم گرنه به طلاق فکر میکردم

نمیتونی ترکش بدی یه جور

چندوقت پیش ازمایش اعتیاد داد برا کار معتاد نبود خداروشکر ولی خب همینم اذیتم میکنه 

با توجه به توضیحاتتون گویا از همون ابتدای آشنایی ، این رفتارها رو دیدید ، متعجبم یه نی نی نه ماهه دا ...

اخه شرایط طلاقم ندارم خونه بابام کوچیکه جا هم نیست داداشم یه طبقه پشتوانه مالی هم ندارم بابام وضعش خوب نیست تو عقد نفهمیدم تریاک و سیگاری میکشه بعد ازدواج فهمیدم تازه تعریف میکنه مجردی دوست دختر داشتم عرق خوردم و... ولی خب الان ازین لحاظا مطمینه اما بنگ و تریاک و میکشه 

بچمم تنها دلخوشیمه دلمم براش میسوزه از لحاظ اعتقادی خیلی تغییر کرده از دوران عقد

موندم چکار کنم منم عیب زیاد دارم اما اینم عیبای شوهرمه

اخه شرایط طلاقم ندارم خونه بابام کوچیکه جا هم نیست داداشم یه طبقه پشتوانه مالی هم ندارم بابام وضعش خ ...

امیدوارم به قلبتون آرامش برگرده 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد