2777
2789
عنوان

نمیزارن برم ولی من خیلی دوسش دارم

79 بازدید | 5 پست

من تازه علاقمو پیدا کردم فهمیدم عاشق عکاسیم الان میرم مغازه کار مبکنم کار اموزم میگن خیلی باهوشه الان حدودا یاد گرفتم یه ماهه میرم میگن خیلی زرنگه و... ولی دیگه بابام نمیخاد بزاره برم😭😭😭هرکاری میکنم مبگه نه بشین درستو بخون ولی من عاشق عکاسیم دوس دارم برم زودم یاد میگیرم حیفه نرم 

۱۷سالمع

دیگه درس نخون. مجبور میشن بزارنت بری

یکی از دوستام خیلی زرنگ بود خونواده اش نذاشتن بره نقاشی،

ترم آخر دانشگاه ازدواج کرد همونجا رفت انصراف داد ، گفت به زور بوده نمی خوام ، الان تابلوهای قشنگی میکشه 

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
دیگه درس نخون. مجبور میشن بزارنت بری یکی از دوستام خیلی زرنگ بود خونواده اش نذاشتن بره نقاشی، ترم ...

بابام میکشتم ازون ادمای حساسه که درس نخونی میکشت هی میگم بزار برم نمیزاره خیلی حساسه ولی من دوس دارم😩😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام میکشتم ازون ادمای حساسه که درس نخونی میکشت هی میگم بزار برم نمیزاره خیلی حساسه ولی من دوس دارم ...

چی بگم عمر آدم رو تلف میکنن

هرچی خودشون نشدن میخوان بچه شون بشه

یکی از فامیلای دیگمون نقاشی فوق العاده زیبای میکشید چون خیلی زرنگ بود مجبورش کردن بره ریاضی، اونم نمره 20 ش تبدیل به2 شد دیگه درک کردن بزارن بره به علاقه اش برسه ولی الان حسابدار ی خونده و خانه داره، نمیدونم چی شد که نقاشی رو ادامه نداد 

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳