هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 عنوان آزمایش اسپرم 2487 بازدید | 71 پست سلام خانما همسرتون تا حالا بیمارستان مادر و کودک شیراز آزمایش اسپرم انجام داده؟به نظرتون نتیجه آزمایشاتش درست و دقیق؟؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید 1400/08/28 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 کسی نیست؟؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
saallar عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 914 خوابن همه من آزمایش دادم تو مشهد کاربری آقا هستم🙏چالش 👇https://harfeto.timefriend.net/16401376715386
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 خوابن همه من آزمایش دادم تو مشهد مرسی عزیزم خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
76shabnamiiiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1842 مرسی عزیزم برید ازمایشگاه دکتر دانشبد داخل خیابان 20 متری سینما سعدی . بهترین ازمایشگاه شیرازه
shila_77 عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 224 پیوند انجام داد عالی بود.مادر کودک بیمارستان خوبیهحتما ارمایشگاهشم خوبهاونجا همش درمان نازایی و آی وی اف و اینا انجام میشه.حتی بخش نازایی هم داره.پس طبیعتا روی این چیزا حساس هستننگران نباش
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 برید ازمایشگاه دکتر دانشبد داخل خیابان 20 متری سینما سعدی . بهترین ازمایشگاه شیرازه آخه یه خانمی گفته بود آزمایشگاه معمولی جواب آزمایش همسرش اشتباه بوده و تاکید داشت بریم مراکز ناباروری واسه آزمایش اسپرم،ممنون عزیزم خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 پیوند انجام داد عالی بود.مادر کودک بیمارستان خوبیهحتما ارمایشگاهشم خوبه اونجا همش درمان نازایی و آ ... ممنون عزیزم من هنوز جواب آزمایشو نگرفتم میخواستم ببینم کسی اونجا انجام داده یا نه خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 برید ازمایشگاه دکتر دانشبد داخل خیابان 20 متری سینما سعدی . بهترین ازمایشگاه شیرازه شما اونجا آزمایش اسپرم انجام دادید؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
76shabnamiiiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1842 شما اونجا آزمایش اسپرم انجام دادید؟ من خودم تو کادر درمانم و میدونم دقیق ترین و بروزترین دستگاه ها رو داره . واسه چی میخان ازمایش بدن ؟ برای چکاپ ؟
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 من خودم تو کادر درمانم و میدونم دقیق ترین و بروزترین دستگاه ها رو داره . واسه چی میخان ازمایش ... بله دکتر زنان واسه همسرم نوشته منم نمیدونستم کجا آزمایشگاهش خوبه دیگه رفتیم بیمارستان مادر و کودک آزمایش داد خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
76shabnamiiiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1842 بله دکتر زنان واسه همسرم نوشته منم نمیدونستم کجا آزمایشگاهش خوبه دیگه رفتیم بیمارستان مادر و کودک آز ... خیلی هم خوبه . انشااله که خیره . بازم هر وقت جواب ازمایش رو گرفتی خواستی بذار تا برات تفسیر کنم
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 خیلی هم خوبه . انشااله که خیره . بازم هر وقت جواب ازمایش رو گرفتی خواستی بذار تا برات تفسیر کنم باشه عزیزم ممنون،شما تو آزمایشگاه کار میکنید؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
76shabnamiiiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1842 باشه عزیزم ممنون،شما تو آزمایشگاه کار میکنید؟ خواهش میکنم . نه گلم من تو کلینیک کار میکنم
هدهد۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 خواهش میکنم . نه گلم من تو کلینیک کار میکنم زنده باشید و پایدار خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید