2777
2789
عنوان

آزمایش اسپرم

2487 بازدید | 71 پست

سلام خانما همسرتون تا حالا بیمارستان مادر و کودک شیراز آزمایش اسپرم انجام داده؟به نظرتون نتیجه آزمایشاتش درست و دقیق؟؟

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابن همه من آزمایش دادم تو مشهد 

مرسی عزیزم

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  

پیوند انجام داد عالی بود.مادر کودک بیمارستان خوبیه‌حتما ارمایشگاهشم خوبه

اونجا همش درمان نازایی و آی وی اف و اینا انجام میشه.حتی بخش نازایی هم داره.پس طبیعتا روی این چیزا حساس هستن

نگران نباش

برید ازمایشگاه دکتر دانشبد داخل خیابان 20 متری سینما سعدی . بهترین ازمایشگاه شیرازه

آخه یه خانمی گفته بود آزمایشگاه معمولی جواب آزمایش همسرش اشتباه بوده و تاکید داشت بریم مراکز ناباروری واسه آزمایش اسپرم،ممنون عزیزم

پیوند انجام داد عالی بود.مادر کودک بیمارستان خوبیه‌حتما ارمایشگاهشم خوبه اونجا همش درمان نازایی و آ ...

ممنون عزیزم من هنوز جواب آزمایشو نگرفتم میخواستم ببینم کسی اونجا انجام داده یا نه

برید ازمایشگاه دکتر دانشبد داخل خیابان 20 متری سینما سعدی . بهترین ازمایشگاه شیرازه

شما اونجا آزمایش اسپرم انجام دادید؟

من خودم تو کادر درمانم و میدونم دقیق ترین و بروزترین دستگاه ها رو داره . واسه چی میخان ازمایش ...

بله دکتر زنان واسه همسرم نوشته منم نمیدونستم کجا آزمایشگاهش خوبه دیگه رفتیم بیمارستان مادر و کودک آزمایش داد

بله دکتر زنان واسه همسرم نوشته منم نمیدونستم کجا آزمایشگاهش خوبه دیگه رفتیم بیمارستان مادر و کودک آز ...

خیلی هم خوبه . انشااله که خیره . بازم هر وقت جواب ازمایش رو گرفتی خواستی بذار تا برات تفسیر کنم

خیلی هم خوبه . انشااله که خیره . بازم هر وقت جواب ازمایش رو گرفتی خواستی بذار تا برات تفسیر کنم

باشه عزیزم ممنون،شما تو آزمایشگاه کار میکنید؟

خواهش میکنم . نه گلم من تو کلینیک کار میکنم

زنده باشید و پایدار