2821
2789

آره خیلی باحاله 

باید اسمشو بزارن 

گوه خور فضولیان

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شبیه یبوسته

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

نون به نرخ روز خور محضه

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

من یبار یه بنده خدایی تو اینستا برلم فرستاد یکی از ویدیوهاشو اصلا خوشم نیومد اولا که به نظرم بی معنیه که میشینه ازین و اون میگه خب که چی بشه چه فایده ای داره هرکس خودشه و زندگی شخصیش و خدای خودش...

بعدم اصلا ازلحن حرف زدنش و عباراتی که به کار برد خوشم نیومد خیلی لفظای زشتی به کار میبرد همون ویدیو رو تحمل نداشتم تا آخر نگاه کنم 

این نیز بگذرد...                                   
من یبار یه بنده خدایی تو اینستا برلم فرستاد یکی از ویدیوهاشو اصلا خوشم نیومد اولا که به نظرم بی معنی ...

اصلا یه موضوع پیدا کرده به همه نسبتش میده یه موضوع تکراری 

اینجور که این میگه هیچ کس سالم زندگی نمی کنه کلا هر کی با هر کی حرف زده رو میگه با هم بودن من که باو ...

گیریم به قول ایشون اصلا همه باهم باشن خب که چی الان ما چه کنیم کلا کارش خیلی پوچ و بی معنیه شبیه نخودچی خورون شب های برره هس که میشستن غیبت میکردن نخودچی میخوردن😅

این نیز بگذرد...                                   
اصلا یه موضوع پیدا کرده به همه نسبتش میده یه موضوع تکراری 

من ندیدم ویدیوهاشو همون یکی بود اونم میگم تا آخر نگاه نکردم ولی جسته گریخته تو اینجا یا اینستا دیدم که در موردش حرف میزنن و یه چیزایی شنیدم 

این نیز بگذرد...