2777
2789

مبارکه علائمت چیه؟منم س هفته پیش دولکه خون دیدم ولی هنوز پریودم نشدم تست هم ندادم ....چون نازایی دارم ۸ساله 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ابجی گلم من دوازده ساله منتظرم

بمیرم الهی چی کشیدی تا حالا خداااااروشکر که مامان شدی عزیزم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
به کلی نا امید شدم مگه میشه بی بی دیروزم مثبت بشه مال امروز منفی

😔😔😔😔 حالتو میفهمم منم مثل خودت سالهاست چشم انتظارم ....برای دل خودتم ک شده برو چون اگه نری و باتاخیر پریودبشی هی تو دلت میگی شاید بتام پایین بوده و اگه دکتر میرفتم شاید میتونستم نگهش دارم ....البته ب بی بی چک هم اعتمادی نیس اگه تاخیرداری برو حتما ازمایش

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
😔😔😔😔 حالتو میفهمم منم مثل خودت سالهاست چشم انتظارم ....برای دل خودتم ک شده برو چون اگه نری و بات ...

یه چند روزی صبر کنم بعد برم بتا تا حالا اینطوری نشده بودم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792