2777
2789
عنوان

قلب بچم ديگه نميزنه ممكنه دوباره بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 32 پست
خدا رو شکر چه جالب.. ان شاالله نینی استارتر هم همینطوری باشه

اره عزیزم خود زن داییم تعریف میکرد واسم.پسرش میگفت دکتره کجاست میخام برم با تفنگ بکشمش اخه گفته منو سقط کنین

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي خيلي ممنونم ازت 

خواهش عزیزدلم.حتما رو نمازام به یادتم.ان شاءالله زود بیای وخبر سلامتیشو بهم بدی خواهرخوبم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
خدا رو شکر چه جالب.. ان شاالله نینی استارتر هم همینطوری باشه

منم شهرستانم 

تو هفته هفت مشهد خونه مامانم بودم كه همونجا رفتم سونو اين شهر خراب شده بدرد نميخوره

منم شهرستانم  تو هفته هفت مشهد خونه مامانم بودم كه همونجا رفتم سونو اين شهر خراب شده بدرد نميخ ...

توکل به خدا ولی امید الکی هم نداشته باش بهش که باز تو ذوقت بخوره من تجربه شو داشتم اولین تاپیکمو بخون

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
منم شهرستانم  تو هفته هفت مشهد خونه مامانم بودم كه همونجا رفتم سونو اين شهر خراب شده بدرد نميخ ...

یکم صبرکن واگه برات مقدوره برو یه سونو بهتر وپیشرفته تر

نوبت گرفتم يكشنبه ميرم  هرچي خيره تو كار خدا هم نميشه دخالت كرد😔

هرچی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد‌‌.ان شاءالله دلت شاد بشه

عزیزم چیشد رفتی سونو؟؟