2777
2789
عنوان

تا به حال همسرتون جلو شما گریه کرده؟

5563 بازدید | 129 پست

کی و کجا بوده و به خاطر چی بوده و چه حسی اون لحظه داشتین؟

من که همسرم خیلی شده که پیشم گریه کرده اولین گریشم روز عقدمون بود خواهراش همشون گریه کردن چون مادرشون فوت شده و انگاری مادرش خیلی میخواسته که دامادی پسرشو ببینه و بعدش همسرم گریش گرفت خیلی خودشو نگه داشته تا گریه نکنه

قشنگ مجلس عزا بود 😶حسم اون لحظه یه چیزی بین دلسوزی و بی تفاوتی بود. حتی میگفتم خدا رو شکر مادر شوهر ندارم 😶اخه ازدواجم سنتی بود و هیچ شناختی ازش نداشتم  ولی الان که یاد اون لحظه میوفتم خیلی بیشتر دلم براش میسوزه😶

تازه باز دوباره فردای عقد هم رفتیم سر خاک مادرش به همراه خواهر شوهرام اونجا هم همشون گریه کردن 😶 ولی این دفعه منم گریم گرفت نمیدونم چرا چون من اصولا ادم بی احساسیم 😶تازه یه روز هم گذشته بود و  نباید بعد یه روز عاشق میشدم 

ولی فکر کنم چون خیلی دیگه دلم براشون سوخت گریم گرفت

فکر کنین من برای مادر شوهری که هرگز ندیده بودمش و هیچ شناختی نداشتم اشک ریختم😂

این اولیش بود و بعدش زیاد بوده که همسرم گریه کرده جلو من حالا بیشتر گریه هاش به خاطر مادرش بوده راستی چرا مردا انقدر ماماناشونو دوست دارن حتی بعد مرگ هم نمیتونن فراموششون کنن؟

شوهر من هنوزم رو مادرش غیرت داره کافیه یه چیزی در مورد مادرش بگم😶

اره 

حسی نداشتم 

مثل همه افرادی که گریه میکنن

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو مادرشه 😐دلیلی از این بهتر نیس ک فراموشش نکنن

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد
عقد ما فردای چهلم پدر همسرم بود رسما عزا بود  اشکشون رو زیاد دیده ام  و خیلی برای احساسا ...

♥️

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
چند ساله ازدواج کردی اوایل حسی نداشتی یا الانم همینجوریی

کلا حسی نداشتم😂

7سال با هم بودیم 

برام گریه کردن بقیه کلا عجیب نیست 

یه حس هست که برای ادم نیازه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

یکی ازفامیل که ۱۵سالش بود خیلی هم پسر کاریو زرنگیه دکتربهش گفته بودامکان داره چشاش کوربشه وقتی اینو به شوهرم گفتم هردو گریه کردیم

الان عمل شده خدارو شمر روبه بهبودیه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂