2777
2789
عنوان

اسم نی نی🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 42 پست
😹😹😹😹😹شانس بیاری نزاره بتول؛؛؛ دهنتو 😆

واای..این همه اسم از کجا میاری اخه 😂😂😂

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فالو؟ مگه اینستاس لامصب؟😂😂

نکنه اینستاس اینجا😆😆😆

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
اگه اینستا فقط فالو می کنن پس دیگه چرا توی این سایت گزینه فالو گذاشتن ؟

اون فالو نیس😂😂درخواست دوستیع..فقط برا ورود ب پیویه دیگران😂😂

همینجا اسمی ک مد نظرته بگو😃😂😂

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒
ینی الان جا داره سر این حرفتون برم امضا بزارم اقایون فالو نکنن؟😂😂😂

بنظرم باید همین کارو کنی😹😹😹

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
واای..این همه اسم از کجا میاری اخه 😂😂😂

😆😆😆

اون فالو نیس😂😂درخواست دوستیع..فقط برا ورود ب پیویه دیگران😂😂 همینجا اسمی ک مد نظرته بگو😃😂😂

خوب همون درخواست دوستی تفنگی نیست که روی سر کسی بذارن بگن یالا قبول کن !!!!!!!! کاربر خیلی راحت می تونه رد کنه 

خوب همون درخواست دوستی تفنگی نیست که روی سر کسی بذارن بگن یالا قبول کن !!!!!!!! کاربر خیلی راحت می ت ...

هههیییی....باشه باشه آقا...من بد تو خوب😂😂

اون فالو نیس😂😂درخواست دوستیع..فقط برا ورود ب پیویه دیگران😂😂 همینجا اسمی ک مد نظرته بگو😃😂😂

شیطون از اسماش خوشت میادا😹😹😹😹فلن که اسم سوسن رف واسه نی نیم ؛ یه لطفی کنه یه اسم دیگه هم بگه با ح ؛ لابد میگه حاجَر دیگه😹

شیطون از اسماش خوشت میادا😹😹😹😹فلن که اسم سوسن رف واسه نی نیم ؛ یه لطفی کنه یه اسم دیگه هم بگه با ...

ارع خیلی خوبن لعنتیا😂😂

وویی حاجر....چ کیووووت😍😂😂

ارع خیلی خوبن لعنتیا😂😂 وویی حاجر....چ کیووووت😍😂😂

تو که نباید تایید کنی کیوت بودنشو باید آقا بگن که بهتون بقول خودشون درخواست فالو دادن😹😹😹😹منتظر تایید ایشونم😆