2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاد اگه بامایی خدمتت عرض کنم من طلسم گرفتم گفت ۷ روزهاثر میکنه ولی تقریبا از روز پنج یه نشونه دیدم. خوبه راضیم 

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄
استاد اگه بامایی خدمتت عرض کنم من طلسم گرفتم گفت ۷ روزهاثر میکنه ولی تقریبا از روز پنج یه نشونه دیدم ...

من دانشجواام راستش اینقد گفتم استاداستاد به صورت خودکار سیو شده تو تایپیکم ...واسه اون تایپ شده خودش ...من مجردم یه پسری رو دوست دارم یه مدت خیلی کوتاه باهم بودیم ...دوستام گفتن که دعا بنویس که برگرده چون سر هیچی ول کرد رفت منطورم دعای محبتع ب نظرتون تاثیر داره ک بنویسم؟

من دانشجواام راستش اینقد گفتم استاداستاد به صورت خودکار سیو شده تو تایپیکم ...واسه اون تایپ شده خودش ...

هیچ دعا و طلسم واقعی بی تاثیر نیست. ولی خب از کی بگیری و چه چیزی بگیری . وچقد اون شخص علمشو داشته باشه دراین زمینه خیلی مهمه

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄
هیچ دعا و طلسم واقعی بی تاثیر نیست. ولی خب از کی بگیری و چه چیزی بگیری . وچقد اون شخص علمشو داشته با ...

درستع ...شما کجا زندگی میکنین؟ جسارتا .کسیو میشناسین تو کرج قدر باشه تو این کار 

هیچ دعا و طلسم واقعی بی تاثیر نیست. ولی خب از کی بگیری و چه چیزی بگیری . وچقد اون شخص علمشو داشته با ...

یه آقایی هست تو اردبیل (نمین)زندگی میکنه ایشون دعا نویسه ..خیلی تعریفشو شنیدم ..بابت دعای محبت میخوام زنگ بزنم بهشون که پول واریز کنم از طریق پست بفرسته ..ولی خب میخوام نزدیک باشه، باز ت کرج باشه بهتره حضوری ادم بره چون من کرج زندگی میکنم 

درستع ...شما کجا زندگی میکنین؟ جسارتا .کسیو میشناسین تو کرج قدر باشه تو این کار 

من اصفهانم. دوبار رفتم ایلام حضوری گرفتم. اون شخصو قبول دارم. اسمش سید عباس. و تواونجا  همه بقول خودشون مریدش هستن 

یه آقایی هست تو اردبیل (نمین)زندگی میکنه ایشون دعا نویسه ..خیلی تعریفشو شنیدم ..بابت دعای محبت میخوا ...

اینم که من میشتاسم غیر حضوری هم هست و حضوری. ولی دستش‌خیلی خیلی سبکه.

از طریق پست ام میفرستن ایشون؟

قبلا که نه. باید حتما میرفتی اما الان من شنیدم پست هم دارن.