2777
2789
عنوان

شش ماه نامزدی

376 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، ما حدود شش ماه هست که نامزدیم 

و رابطه ما فقط درحد پیام دادن هست، درطول این شش ماه فقط یک بار درحد سلام علیک باهم تلفنی حرف زدیم،نامزدم خیلی خجالتیه منم مث اون خجالتی ام، دیگه حس میکنم نسبت ب پیامام سرد شده ، من حتی حضوری ندیدمش چون نزدیک ما نیست و این رسم و فرهنگ ما نیست، فقط درحدپیام میشناسمش ، حالا بدلایلی نتونستیم دیگه تلفنی حرف بزنیم، کمکم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت زنگ بزن

پیامای عاشقانه بفرست

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

اخه وقتی تو فرهنگ خانواده ها نیست پس چرا با نامزدی مشکل ندارن!!!

دوران نامزدی دوران شناخته 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

حضوری ندیدینش اما نامزدید؟

عجب

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

خواهرعزیزم این حرفه برادرانه هستش بهت میگم رابطه مجازی زیاد رابطه سرحال و شادابی نیست مخصوصااین چنینی که گفتی، درگیر نشو که تهش فکرنمیکنم جز پوچی چیزی باشه شما درصورت امکان رابطه رو منطقی رها کن وبه فکر آینده دُرست وخوب باش وشک نکن به خاطرسنت هم هست امیدوارم موفق وعاقبت به خیر بشی

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
ن دوست پسر نیست، نامزدیم نشون شدیم 

خب ی فکری به حال تغییر مدل رابطه پیامکی  باش .تلفنی لاقل بیشتر حرف بزن .مثلا فکر کن ب ی نفر بگن به جای خود طرف باید با عکسش زندگی کنی ..چنین چیزی میشه ؟