2777
2789
عنوان

پشیمون نمیشم

308 بازدید | 27 پست

من خواستگار سنتی زیاد دارم همکار هستن,و,معلمه,ولی اصلا نمیتونم برام سخته با غریبه حرف بزنم,بدون,هیچ حسی

ی آشنا بهم پیام داده و با اینکه ندیدمش ولی خانوادش خیلی دیدم و ازشون خوشم میاد 

پسره پول,داره ولی دیپلم هست یکم هم شهرستانی هست چیکار کنم باهاش زیاد صحبت کنم بد نباشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ینی بهم پیام داد گفتم باید زنگ بزنین خونمون گف باشه

پس تا زنگ نزده بنظرم خیلی باهاش صحبت نکن بذار بیاد جلو بعد شروع کن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خواهرعزیزم سنتی که قرارنیست روز اول عقد کنی وتمام، باید دوره نامزدیت حداقل زیر۶ماه کم کم نباشه اینطوری یه شناختی پیداکردی وبهتر تصمیم میگیری ودیدتو عوض کن خواهرم ازدواج سنتی و مدرن فرق خاصی ندارن مهم آدم خاصه موفق باشی

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
خواهرعزیزم سنتی که قرارنیست روز اول عقد کنی وتمام، باید دوره نامزدیت حداقل زیر۶ماه کم کم نباشه اینطو ...

ممتاسفانه من آدم خیلی احساساتی هستم و نمیتونم این همه مدت بای آدم در ارتباط باشم سنتی هم معمولا جلسه اول خوشم نمیاد و نمیتونم بگم دوباره بیاین

خانواده م هم حساسن

خانوادم میگن خوبه ولی میگم نکنه اختلاف فرهنگی زیاد باشه

اینا تو رفتار طرف و خانواده و رفت و آمد مشخص میشه باید تو همیم دت نامزدی متوجه شی و بنظرم برا عقد خیلی عجله نداشته باش هیچوقت 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ممتاسفانه من آدم خیلی احساساتی هستم و نمیتونم این همه مدت بای آدم در ارتباط باشم سنتی هم معمولا جلسه ...

پس باید بهت بگم متاسفانه ازدواج یه مسئله خیلی مهمه که شوخی بردارنیست یه اشتباه یک عمرپشیمانی که احساسات درونش بدردنمیخوره وفایده ای نداره،من خودم به شخصه قطعاازدواج عاقلانه رو بهترمیدونم تا حس زودگذر وگرمای اول اون فکرکن و تصمیم بگیر،جمله باحالیه چشم هارو باید شُست باید جور دیگر نگاه کرد موفق باشی خواهرم🌹

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983