2821
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 8 پست

سلام بچه هایه سوال دارم میشه راهنماییم کنیدمن روزتخمک گذاریم رابطه داشتم وپس فردا کیت کمرنگ ترشدپس فرداش به نظرتون رابطه ام درست بوده یعنی ۱۶تخمک گذاریم بودو۱۳و۱۴و۱۶و۱۸رابطه داشتم به نظرتون درست اقدام کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره درسته،جنسیتش واست مهمه؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
آره درسته  چرا از كيت استفاده ميكني ذهنتو درگير ميكني

اخه بارسوم اقدامه عزیزم شوهرمم تورابطه اوکی نیست همیشه نمیتونه کارش سنگینه میگه اسپرم ندارم شک دارم روزتخمک گذاری اسپرمش اوکی باشه

نه عزیزم بارسوم اقدام نشدم تمام بدنمم همش یخ نمیدونم چرا همش لرزدارم

خب اینکه راه حل داره،برو دکترزنان واسه همسرت ازمایش اسپرم بنویسه،اگ ضعیف بود با چندماه دارو خوردن خوب میشه،خودتم میفهمی کی اقدام کنی،منم باردار نمیشدم نه ماه تحت نظر دکتر بودم،هم خودم پریودی نامنظم داشتم هم شوهرم ضعیف بود

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
خب اینکه راه حل داره،برو دکترزنان واسه همسرت ازمایش اسپرم بنویسه،اگ ضعیف بود با چندماه دارو خوردن خو ...

شوهرم داروخورده فایده نداره اسپرم داری ولی رابطه زیادی اینجوری میشه

شوهرم داروخورده فایده نداره اسپرم داری ولی رابطه زیادی اینجوری میشه

داروی خوب بخوره بهتر میشه،