2777
2789
عنوان

خواستگاری

221 بازدید | 14 پست

دیروز ظهر اومدن تا چند روز باید منتظر زنگ زدن خواستگار م باشم خیلی تو دلم نشست ولی انگار مادرش نپسندید ولی خودش بهم لبخند میزد نگام میکرد

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

الهی که هرچی خیرت هست پیش بیاد

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بدترین و طولانی روزها همین باشه که یکی به دل نشسته ولی تو نمیدونی بشه یا نشه بخوادت یا نه و ...

آره واقعا اونم اولین خواستگارم بود خیلی استرس داشتم دوبار فرار کردم از اتاق خواهرم بزار میبردم داخل

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من