2777
2789
عنوان

به ابجیش بزنگم؟

238 بازدید | 29 پست

منو ی اقایی باهم دوست بودیم و خانوادش اومدن خاستگاری چن ماه پیش الان بنظرتون ب ابجیش بزنگم باهاش حرف بزنم که با داداشش صحبت کنه که بالاخره نظرش چیه و اینکه اگه نمیخاد بگه تا هردومون تصمیم بگیریم برای ایندمون،بنظرتون بزنگم چی بگم ب ابجیش؟خودم بزنگم یا ابجیمو بگم با ابجیش صحبت کنه،اخه پدرم دیگ خوشش نمیاد ک منو این اقا خودمون دوتا فقط باهم حرف میزنیم و جدی تر نمیکنیم جریانو با خانواده ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نزن

خب اخه منو خانوادم ک مسخرشون نیستیم خود این اقاهم بشدت خجالتیه ک اصن درموردخودمون با خانوادش روش نمیشه بحرفه واسه این اقا باشه ده سال طول میکشه بیاد از طرفی من جواب خانوادمو چی بدم وقتی همش ازم میپرسن چی شد جریان تو این اقا شماها ک باهم دوسال درارتباطین 

بیاین تاپیک اخرم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
همیشه یادتون باشه که مرد باید دنبال شما بگرده، این کار ممکنه باعث خدشه در شخصیت و مقام شما بشه

بحث من الان اینه ک شخصیت و غرور من جلو خانواده و فامیلم داره خراب میشه همه میدونن من بااین اقا هستم ایشونو خانوادش اومدن برا اشناییت ،میخام اینو بگین بنظرتون خودم با خواهرش صحبت کنم یا ابجیم صحبت کنه با خواهر ایشون

خب اگه نظرشون مثبت بود تاحالا خبرمیدادن دیگه

میدونم نظرشون مثبته مشکل خوده ابن اقاس ک بشدت بیخیال و خونسرده و منتظره خانوادش بیان باهاش صحبت کنن و خودش روش نمیشه بره حرف بزنه

شما مردی؟

بله، و برای همین توصیه کردم چنین کاری نکنید، حقیقتش اگر خانمی همین حرکت رو مقابل بنده انجام بده، شخصا توی ذهنم تاثیر منفی نگذاره، ذهنم رو دست کم درگیر افکار منفی می کنه.
البته ببخشید که صریح گفتم

بحث من الان اینه ک شخصیت و غرور من جلو خانواده و فامیلم داره خراب میشه همه میدونن من بااین اقا هستم ...

خودت با خودش صحبت کنی باز بهتره تا خواهرش 

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان