87badoom مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 45 عنوان لاتاری 253 بازدید | 20 پست قبول شدن ایرانی ها در لاتاری تعداد رای : 8 نظرسنجی تعداد محدودی برنده میشن؟ یا با اومدن بایدن وضعیت لاتاری بهتر شده برای ایرانی ها؟ نظرتون راجب لاتاری؟ 0 0% آیا میتونیم برنده بشیم یا احتمالش کمه؟ 8 100% 1400/08/28 | 03:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
turkizi عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 776 منم ثبت نام کردم امیدوارم برنده بشم منتظر جوابهام ☺️ بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10793 قضیه لاتاری رو من دقیق نفهمیدمرایگان ثبت نام میکنی؟بعد اسمت دربیاد حتما باید مهاجرت کرد یا بهت پول میدن؟ لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
آنا۱۲۳۴ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 3635 احتمالش کمه همون وقتو بزار برای راههای دیگه مهاجرت وا مگه هزینه ای داره خب میری یه عکس میگیری ثبت نام میکنی شاید شد وگرنه نه هزینه میخواد نه خیلی وقتی
آنا۱۲۳۴ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 3635 قضیه لاتاری رو من دقیق نفهمیدم رایگان ثبت نام میکنی؟ بعد اسمت دربیاد حتما باید مهاجرت کرد یا بهت پ ... آره رایگانه ثبت نام میکنی شاید اسمت در بیاد میری آمریکا فقط بهت اقامت دائم میدن دیگه هیچی
turkizi عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 776 وا مگه هزینه ای داره خب میری یه عکس میگیری ثبت نام میکنی شاید شد وگرنه نه هزینه میخواد نه خیلی وقتی& ... منم عکسم با گوشی اسکن کردماصلا بیرونم نمیخواست بری بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10793 آره رایگانه ثبت نام میکنی شاید اسمت در بیاد میری آمریکا فقط بهت اقامت دائم میدن دیگه هیچی عهمن فکر کردم میتونی مهاجرت نکنی وبفروشیش😄یا خودشون به جاش پول میدن بهت😆 لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
آنا۱۲۳۴ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 3635 منم عکسم با گوشی اسکن کردم اصلا بیرونم نمیخواست بری آره دیگه واقعا هیچ کاری نداره حالا شانسمون رو امتحان میکنیم شاید ماهم جز اون ده هزار نفر بودیم😁
آنا۱۲۳۴ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 3635 عه من فکر کردم میتونی مهاجرت نکنی وبفروشیش😄یا خودشون به جاش پول میدن بهت😆 نه بابا مشخصات توئه کس دیگه ای نمیتونه استفاده کنه اگه شرایطش رو ندارین بهتره ثبت نام نکنید که شانس بقیه نیاد پایین😄
turkizi عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 776 عه من فکر کردم میتونی مهاجرت نکنی وبفروشیش😄یا خودشون به جاش پول میدن بهت😆 اره پرتغال دان زادان هم میدن🤣 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
turkizi عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 776 آره دیگه واقعا هیچ کاری نداره حالا شانسمون رو امتحان میکنیم شاید ماهم جز اون ده هزار نفر بودیم😁 ۵هزار بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10793 اره پرتغال دان زادان هم میدن🤣 😅😅😅حمامش گرمه یا نه😅 لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
turkizi عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 776 😅😅😅حمامش گرمه یا نه😅 🤣🤣🤣هن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم