2777
2789
عنوان

تهمت

132 بازدید | 19 پست

بچه ها

اگه نامزدتون بهتون تهمت خیلی بدی بزنه...

مثلا اینکه بهتون تهمت خیانت بزنه چه عکس العملی نشون میدید؟

خیلی حالم بده...

چون امروز با نامزدم بیرون بودیم و یه آقایی یکم بهم هیزی میکرد و منم اصلا متوجه این قضیه نبودم.....

ولی نمیدونم نامزدم اون لحظه چی دیده بود و چه اشتباهی کرده بود که یه لحظه فکر کزده بود من اون آقا رو میشناسم یا مثلا باهاش تیک میزنم.

اولش براش با آرامش توضیح دادم که اشتباه میکنه و معلومه بهن اعتماد نداره که همچین فکری کرده.

ولی دیدم جوابای بدی بهم داد و گفت من خر نیستم و یه چیزایی دیدم و فهمیدم با هم تیک میزنید.

اولش اروم بودم ولی بعدش باهاش کلی دعوا کردم بخاطر این بی اعتمادی و تهمتش و قهر کردم.

شما اگه بودید چیکار میکردید؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اول رابطه طبیعیه باید اعتمادشو جلب کنی ،جایی خواستی بری رستوران یا تو ماشین یا پارک روبروش بشین روتو ...

دیگه در این حد که طبیعی نیست طرف مشکوک میشه یا از خود طرف مقابل میپرسه وقتی استاتر توضیح داده شروع کرده به دری وری گفتن این دیگه کجاش طبیعیه

ادم شکاک درست نمیشه حتی با دکتر و دارو.  زندگیتو تا دیر نشده نجات بده

قبلا اصلا اینطوری نبود، اینهمه بیرون میرفتیم، ولی تا حالا این اتفاق نیفتاده بود، گفتم اینکه ببینی مردی داره به دوست دخترت، نامزدت یا زنت ،هیزی میکنه، منطقیه که ناراحت بشی ولی اینکه تهمت بزنی و بگی نامزدت باهاش تیک میزنه ، خیلی زشته

منم اولش با آرامش توضیح دادم ولی دیدم باز داره میگه من خر نیستم و این حرفااااا.

منم دعوا کردم، اابته آخره دعوام گفت که معذرت میخوام ولی چیزی که امروز از خودش بهم نشون داد اصلا از ذهنم پاک نمیشه

خدا ب دادت برسه با این شکاک چ طوری می خوای زندگی کنی احساس می کنم دست خودش نیس مشکل داره

واقعا خودمم باورم نمیشد همچین کاری بکنه و همچین فکری بکنه

مثلا میخواد دو روز دیگه باهام ازدواج کنه

اون موقع چی؟

هر کی یه نگاه بکنه ، میگه یه ارتباطی داری باهاش

اصلا اعتماد و این حرفا پشم...

اول رابطه طبیعیه باید اعتمادشو جلب کنی ،جایی خواستی بری رستوران یا تو ماشین یا پارک روبروش بشین روتو ...

میگه اینا از علاقست

نمیتونم ببینم کسی هیزی کنه

گفتم حرفت درست

ولی چرا منو بستی بهش

چرا تهمت زدی

مگه منو نمیشناسی

مگه اعتماد نداری

گفت ببخشید

ولی حالمو خراب کرد

ادم شکاک درست نمیشه حتی با دکتر و دارو.  زندگیتو تا دیر نشده نجات بده

آخه میگه تا حالا سابقه نداشته که اینهمه بیرون رفتیم من همچین چیزی ببینم و این رفتارو بکنم

حتما اینبار یه چیزی دیدم که این طوری رفتار کردم

البته آخرش عذرخواهی کرد چندبار، ولی دلم باهاش صاف نشد

چون این نتیجه بی اعتمادیشه