2777
2789

من هفته ی پنجمم ، از اول علائم پریودی رو داشتم ، مثل گرفتگی عضلات و سرگیجه ولی سینه درد و ترشح نداشتم ، آیا طبیعیه؟

چند روزی بود سینه هام بزرگ شده بودن ولی درد نداشتن امشب احساس میکنم شل شدن، نگرانم.. کسی بوده تو بارداریش سینه درد نداشته باشه ، یا سینه هاش شل باشه؟

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو تست بده گلم

آزمایش دو روز پیش دادم ، روندش خوب بود دو برابر شده بود ولی امشب سینه ها خیلی شل شدن

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
سینه منم شل و سفت میشه تو طول بارداری 🤔😑

خیلی نگرانم هرچیم تو‌ نت میچرخم چیزی دستگیرم نشده

چیزی نیست عادی خبالت راحت،،منم یهو ویارم قطع شد ولی سالم سالم بود

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.