2777
2789
عنوان

مکمل بارداری

66 بازدید | 13 پست

دوستان از چند هفته دکترتون کلیسم و اینا بهتون داده بود و ویتامین اینا

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

هفته 5 ویتامین دی و یدوفولیک

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
هفته 5 ویتامین دی و یدوفولیک

ویتامینت پایین بود یا کلا داد

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مولتی و کلسیم و آهن و امگا از هفته 20

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ویتامینت پایین بود یا کلا داد

اصلا ازمایش نکرفت عوضش کردم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
مولتی ویتامین و کلسیم از هفته ۱۸

مرسی عزیزم هفته ۱۴ هستم فک کردم دکترم چرا نداد چیزی

اصلا ازمایش نکرفت عوضش کردم

منم تازه میخوام بدم البته اول بارداری قندو تیروئیدو دادم قبل بارداریمم چن ماه قبلش چکاب داده بودم

عزیزم مولتی ویتامین چاق میکنه؟

من روزایی که مولتی ویتامین نمیخورم اصلا اشتها ندارم دکترم گفت که وزن جنین رو بالا میبره

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
❤انشالله بسلامتی زایمان کنین

مرسی عزیزم همچنین شما 

مولتی و کلسیم و آهن و امگا از هفته 20

مرسی عزیزم فک کردم دکترم جرا نداد بهم هفته ۱۴ هستم فک میکردم بده 

مرسی عزیزم فک کردم دکترم جرا نداد بهم هفته ۱۴ هستم فک میکردم بده 

قربانت🙏

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…