۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه . نه به انتظار از کسی ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری .
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو
حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........