2777
2789
عنوان

ازدواج،معرفی🤕

638 بازدید | 91 پست

قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم نشد🥴

دوستم گفت ی پسره فامیلشون و ب هم معرفیتون کنم گفتم باشه

گفت قبلا بهم گفته مورد بود معرفی کن بهم،ولی بازم بهش بگم ببینم الانم قصد ازدواج داره یا نه

الان شد ی هفته و خبری نیست🤕

این دپستمم از معرفی قبلی ک خبری ازش نشد خبر داره،از خاستگارایی ک دارم و نمیشه

فک میکردم پیگیر باشه

چرا خبری نیست،من عجولم ،اینم نمیشه،اینم قسمتم نیست،اینم لیاقتمو نداره،

چ خبره واقعا،نکنه اینم مثل بقیه مزدوج ش همین ک بهش فکر کردم😭

حالا سوالم اینه زشته ب دختره بگم چی شد؟؟؟؟؟؟؟😤(نگه چ هوله😭)

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهش نگو چیشد ولش کن البته بهت حق میدم‌کنجکاوباشی

وای ب خدا انقد ک گفتم زشته بیخیال اعصابم بهم ریخته،انتظار خیلی بده

ب تازگی ی مورد دیگه اینجوری داشتم😭😭

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

فط اگه معرفی کرد حتما 6 ماه باهاش دوست باهاش همه جوره امتحانش کن .با هم بیرون برید...ببین باهاش میتونی کنار بیای یا نه...من با فامیل ازدواج کردم ولی قبلش دوست نبودم الان نمیتونم کنار بیام باهاش

فط اگه معرفی کرد حتما 6 ماه باهاش دوست باهاش همه جوره امتحانش کن .با هم بیرون برید...ببین باهاش میتو ...

اره عزیزم همین خیالو دارم

ولی مشکل من اینه شروع نمیشه ،قبل اینم ی معرفی دیگه بود دوماه گذشته و خبری نشد😞خیلی خستم دیگه ،هی نمیشه

بیخیال بابا 

😭😭چ قد بیخیال

حالت رو میفهمم تو شرایطت بودم ولی هیچی نگو فعلا 

😞خیلی بده انتظار،خب بلد نیستن معرفی ،چرا میگن اخه