2777
2789
عنوان

متاهلا

184 بازدید | 12 پست

شده دوس داشته باشيد برگرديد به مجرديتون حتي اگه شوهراتون خوب باشه ؟؟؟

يني شده به اين فك كنيد ك جرا واقعا ازدواج كرديد ؟؟

من دقيقا اين مدلي شدم دلم دوران مجرديمو ميخوام با اينكه تو زندگي متاهليم زياد مشكل خاصي ندارم ولي خسته ام 

اره خیلی شده

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه اصلا کلا دلم هیچی نمی خواد مجردیم یا متاهلیم هیچ کدوم مزایایی نداشتن برام 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

منم واقعادلم میخوادآزادیم رفت پای ی تعهد.........

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

دروغ چرا یوقتا حسرت دوران مجردیمو میخورم

با اینکه الانم خیلی ازادم اما متاهلی =متعهدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نه دوست ندارم برگردم به مجردیم. چون گند زیاد میزدم مخصوصا سن 20 تا 24 بدترین سال های زندگیم بود و خیلی کارام اشتباه بود که الان به شدت پشیمونم

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

خییییلی زیاد

ولی شرایط و اعصاب خوبی نداشتم تو اون دوران خانواده ام اذیتم میکردن

الانم خداروشگر همه چی خیلی خوبه ولی هییییچی اون دوران نمیشه بعد اون دوره اونقدر بهم خوش نگذشت واقعا چقد خوب بود.یادش بخیر

بله معلومه که شده همسرمم فوقالعادست اما باز گاهی دلم واسه دختر خونه ی بابام بودن تنگ میشه واسه اون فراغ بالی و ازادی فکر و خیال حتی واسه گیر دادن و غر زدنای مادرم واسه دعواهام با داداشم 

واسه جمعه ها ی خونه بابام

مگه میشه دلم تنگ نشه مخصوصا که تو غربتم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خییییلی زیاد ولی شرایط و اعصاب خوبی نداشتم تو اون دوران خانواده ام اذیتم میکردن  الانم خداروش ...

دقيقًا هيچي اون دوران نميشه 

من دوران مجردي خوبي داشتم 

بله معلومه که شده همسرمم فوقالعادست اما باز گاهی دلم واسه دختر خونه ی بابام بودن تنگ میشه واسه اون ف ...

با حرفات دلم خواست زار بزنم 

دقيقًا هيچي مجردي نميشه واقعا دلم مياد به هر مجردي بگم خوشبحالت