2777
2789
عنوان

گوشی

111 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من گوشیم شیائومیه پسوردش اثر انگشت بود ظهر گوشیمو خاموش کردم بعد روشنش ک کردم دیدم بااثر انگشت باز نمیشه پسورد میخاد اصن یادم نمیاد پسوردش چی بود کسی میدونه الان باید چ غلطی  بکنم😐🤦🏼‍♀️؟

به ذهنت فشار بیار یکم. چرا با اثر انگشت باز نمیشه؟ 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن قشنگ ببین یادت نمیاد ؟ 

بعدشم خاموش روشن کن دوباره ببین با انگشت باز نمیشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
فکر کن قشنگ ببین یادت نمیاد ؟  بعدشم خاموش روشن کن دوباره ببین با انگشت باز نمیشه

ن اصن یادم نمیاد چون همش با اثر انگشت باز میکردم الانم برا اولین بار خاموشش کرده بودم

رمتو دربیار بعد چندبار رمز بزن بعد گزینه فلش میااد بالا بزنش

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی