2777
2789
عنوان

دختر نازیبا

141 بازدید | 7 پست

من کلا از وقتی رسیدم ۱۱ سالگی فهمیدم که زیبایی ندارم 

الانم ۲۴ سالمه 

دوست دارم قیافه ام بهتر شه 

خیلی دوست دارم سابلیمینال برم یکم خودم رو بهتر کنم ولی خیلی میترسم عوارض بدی داشته باشه 

زندگی خیلی سخته‌‌....

کاشکی منم خوشگل بودم لااقل خوش اندام بودم 

عزیزم این چه حرفیه همه زیبا هستن

حتی اونایی ک بنظرت خیلی خوشگل میان فقط آرایش خوب بلد و میدونن چه مدل مو ورنگ مویی بهشون میاد

بعدم تو این دور و زمونه کسب زشت نمیمونه انقد که عمل و ژل و انواع کارای زیبایی هست

هیکل هم با شیش ماه ورزش و رژیم اوکی میشه

کافیه کشف کنی که چه چیزی بهت میاد و بهت حس خوبی میده و باهاش راحتی

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اینا خبری ندارم

ولی مطمئنم خیلی نازی 

به پوستت برس

بهداشت و زیبایی دندان

موهات یه مدل قسنگ انتخاب کن

یه شال دلبر

مانتو شلوار کتی

کفش یه کوچولو پاشنه کیف هم ترازش

حالا چهره که دست خود آدم نیست ولی میتونی روی اندامت کارکنی.

منم به قول شما نازیبا هستم ولی اندامم خوبه بااینکه بچه دارم.

اندام مهم ترازچهره اس بیشتربه چشم میاد به نظرم.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
عزیزم این چه حرفیه همه زیبا هستن حتی اونایی ک بنظرت خیلی خوشگل میان فقط آرایش خوب بلد و میدونن چه م ...

عزیزم شما تو اول میگی همه زیبا هستن بعد میگی اونایی ک فک میکنی خوشگلن فقط آرایش کردن رو بلدن 

این یعنی زشت ها زیبان ؛ زیبا ها زشتن ؟

یا همه بالاخره زیبان     ؟

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
حالا چهره که دست خود آدم نیست ولی میتونی روی اندامت کارکنی. منم به قول شما نازیبا هستم ولی اندامم خ ...

من اندامم کلا ژنتیکی خوب نیست 

ریزه 

قد ۱۵۷ وزنم کم به زور خودم رو کشتم تا از حالت اسکلت بیام بیرون بشم یه لاغر عادی 

من اندامم کلا ژنتیکی خوب نیست  ریزه  قد ۱۵۷ وزنم کم به زور خودم رو کشتم تا از حالت اسکلت ...

اگه میخوای صورتت تپل بشه سویق گندم بخر باشیر وعسل قاطی کن هم خیییییلی خوشمزه اس هم صورتتو تپل وقشنگ میکنه خیلی هم مفیده

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑