2777
2789
عنوان

کار درستی کردم؟

90 بازدید | 18 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشین 

من دوسالی بود ک با اقایی تو اشنایی بودم

اوکی بودیم واقن همو دوستداشتیم 

ولی دیشب که حق تحصیل و اشتغالمو گفتم میخوام بگیرم 

گفتش که  اعتماد نداری و حرف من برات سند نیست و فلان

من حق تحصیل و اینا نمیدم میزارم بری درستو بهونی ولی حق تحصیل و اشتغال امضا نمیکنم

مگه اینکه چهارده تا سکه بندازم مهریت 

منم قبول نکردم و گفتم ۱۱۴ با حق تحصیل و اشتغال

و به گوش خانواده هامون رسید 

و خلاصه کات کردیم 

الان رو به نابودیَم خیلی بهش وابسته شده بودم

به نظرتون کارم درست بود 

وقتشه برام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وابسته شدم واقن انقد گریه کردم دارم میمیرم  ولی ازین که میگف امضا نمیکنم شک کردم که وعده ...

یعنی تو دوسال نشناختیش ک بهش شک داری. باید شکتو برطرف میکردی. 

چقدر زود همه اتفاقات خاله بازی هامون به واقعیت پیوست 
😒 چرا بهش اینجوری میگی 

چون بهترین کارو کرده طرف میخاد خرش از پل بگذره وعده وعید الکی میده کسی ک مصممه و میتونه ب قولش عمل کنی تعهد محضریم میده نصف طلاقا ب خاطر همین وعده های پوچ قبل ازدواجه

خیلی وابسته شدم واقن انقد گریه کردم دارم میمیرم  ولی ازین که میگف امضا نمیکنم شک کردم که وعده ...

اون کار داره تو می خوای چیکار وقتی مطمینه تامینت میکنه درس چیه اخه ماهمه تحصیل کرده ایم توف تو مدرک من باشه مگه شغل پیدامیشه اخه

خدایابابت تمام داده هاونداده هات شکر🌼
یعنی تو دوسال نشناختیش ک بهش شک داری. باید شکتو برطرف میکردی. 

واقعیت پارسالم سر درس من دعوامون شد و گفت که میزاره ولی یه اخلاقایی نشون میداد ک به شک افتادم که بزاره 

وقتشه برام 
چون بهترین کارو کرده طرف میخاد خرش از پل بگذره وعده وعید الکی میده کسی ک مصممه و میتونه ب قولش عمل ک ...

تعهد رو کاغذ به چ درد میخوره. مگه گرو کشیه. ضمن احترام به نظرت. دوساله اشنا شدن. از رو شناختش باید تصمیم بگیرع. 

چقدر زود همه اتفاقات خاله بازی هامون به واقعیت پیوست 

از نظر من خیلی دختر عاقل و منطقیی هستی اگه اون اقا میخاس ب وعده هاش عمل کنه تعهد محضری میداد فک میکنین اینهمه طلاق برا چیه برا اینکه پلت قبل ازدواج وعده الکی میدن بعد ازدواج میگن بشین سرجات.ب خودت افتخار کن ک خودتو وابسته نکردی و خاستی مستقل باشی

اون کار داره تو می خوای چیکار وقتی مطمینه تامینت میکنه درس چیه اخه ماهمه تحصیل کرده ایم توف تو مدرک ...

کار که داشت با ماهی شیش هفت ملیون و زودم بازنشسته میشد چون زود مشغول کار شده بود و سختی کار داشت

وقتشه برام 
تعهد رو کاغذ به چ درد میخوره. مگه گرو کشیه. ضمن احترام به نظرت. دوساله اشنا شدن. از رو شناختش باید ت ...

شما چن سالتونه؟البته جسارت نباشه.ولی زنو شوهرا بعد ۱۰ سال زیر سقف رفتن تازه همو میشناسن  شما فک میکنین بعد ۲ سال میتونین ب شناخت قطعی از صداقت یک شخص برسین؟