2777
2789

خدایی اینا رو بددلی حساب میکنی ؟جای من باشی چیکار میکنی؟کلا زندگی با آدم بد دل دیوانه کننده است ای کاش راه نجات داشتم میتونستم طلاق بگیرم و دقیقا جایی باشم که دوست دارم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب من سردرد شدیدی داشتم حالم بدبود دوبارزنگیدم گف میام آقاساعت چهارونیم صبح تشریف آورد وگرف خوابید ...

چرا اینقدر دیر میاد  چیکارس ؟

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

من بابرادرشوهرمم قهرم دیشب کاغذ نویسی آقا بود من نرفتم ب شوهرم گفتم برو نرف چون خودشم قهره .بعد مادرزن برادرشوهرم الان اینجابود گف چرانیومدین گفتم نشد گف شنبه حتما برای محضربیاین گفتم باشه .بعدشوهرم اومد خانمه گلایه کرد این آقا هم گف من گفتم برو نیومده محضرهم میاد این آزاده هرکلردلش بخاد میکنه

چه جور طاقت میاری جدا شو هنوز فرصتای زیادی داری 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

شوهر منم تنها نمیزاره برم جایی،ولی پیش بقیه باهام بد نیست یا بخواد رفیق بازی کنه،با مانتو کوتاه و آرایش کاری نداره البته آرایش غلیظ و تیپ های بد دوست نداره میگه خانومانه لباس بپوش،پیش بقیه با چادر نیستم،اینستا نه من دارم نه اون چون جفتمون دوست نداریم،خوشش نمیاد تو جمعی که پسر باشه دوست نداره زیاد حرف بزنم یا بلند بخندم،البته منم نسبت بهش تو بعضی چیزا مثل خودش هستم.