2777
2789
نه نمیاد همیشه بهش میگم من زندانیم توزندانبان 

حالا من با دوهمسایه رفت وآمدمیکنم یکیشون شوهرش تادیروقت سرکاره خانمای خوبین 

تواین کرونا وسرما بیرون نمیرم

هیچی همسرم شاکی میشه که نرو هیچ دلیل قانع کننده ایی نداره

من نه دوستی نه مادری نه کسی تهران دارم

یعنی اقوامم جاهای دیگه میشینن

بعدخودش هزارتا دوست داره 

یه دوست صمیمی هم داشتم گاهی بیرون خرید میرفتیم یا پارک گفت بیماره باهاش نگرد

درحالیکه اتفاقا ذهن خودش بیماره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه دوستش نداری جدا شو خیلی سخته زندگی با این مرد خداروشکر کن بچه نداری 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

[QUOTE=215870539]حالا من با دوهمسایه رفت وآمدمیکنم یکیشون شوهرش تادیروقت سرکاره خانمای خوبین  تواین کرونا وسرما ...[/QUOTEاره درسته اینا ذهنشون بیماره من شرایطم بدتر ازشماس

حالا من با دوهمسایه رفت وآمدمیکنم یکیشون شوهرش تادیروقت سرکاره خانمای خوبین  تواین کرونا وسرما ...

کافر همه رابه کیش خود میپندارد خودشون کرم دارن فک میکنن ما زنها هم مثل خودشونیم

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
خوش بحالت 

کارایی که میدونی روش حساسه  انجام نده   

همزمان باهاش صحبت کن با آرامش  

بزار  روت  شناخت  پیدا کنه    وقتی بشناست  دیگه  این سخت گیریا  تموم  میشه  اگه مادر شوهرت  خوبه با اون  مشورت کن که با پسرش  صحبت  کنه  

مثلا  مادر شوهر من  میگه  به شوهرت  میگی  زنگ میزنی  بگی  داری بیرون میری  

نگو   اجازه  میدی  برم  بیرون  

قاطع و محکم  بگو   دارررم  میرم  فلان جا  کار نداری باهام   من همه مشورتام  بااونه  خدایی  خیلی با سیاسته 

دوست  من   مادر شوهرش  حق نداره   یه خرید  خونه  بره  

حساب کن  زن  سن و سال دار  پسرشم  مثل  خودشه همون جور   با   زنش رفتار میکنه حتی الانم که  دوستم یه بچه بزرگ داره  حق نفس کشیدن نداره 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
طلاقمونمیده ..

درسته شاید طلاق نده ولی یه جورایی میترسونیش اون فک میکنه تو راهیی به جز زندگی با اون نداری به خاطر همون زور میگه اذیتت میکنه بره ببینه حق وحقوقی داری میشینه سر جاش

[QUOTE=215870539]حالا من با دوهمسایه رفت وآمدمیکنم یکیشون شوهرش تادیروقت سرکاره خانمای خوبین  ت ...

بله خیلی شرایط شما سخته

شوهرمن بعد ده سال داره نشون میده

میگم مگه این دوخانم منوتحریک کردن مگه احلاق من توزندگی تغییرمنفی داشته و... سرشو تکون میده ببخشید زیرلب میگه خرخودتی

یامیگه اینستا نصب نکن اماخودش نصب کرده

منم یه ساله گوش کردم همه اینستادارن منم نصب میکنم 

میگمش کلیپ درسی برا بچه هست 

ازش نمیخوام اجازه بگیرم ۴۰سال سنمه