2777
2789

همیشه هم حرف حرف خودشه ..مثلا توخیابون میخاستیم ردشیم چراغ قرمز بود بهش گفتم ردشیم چراغ قرمزه گف ن چراغ سبزه میگم ببین قرمزه میگه من گفتم سبزه یعنی سبزه سروصدا میکرد توخیابون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره نمیاد میگه من خودم مشاور ..

شوهر  منم یکی دوسال اول   همینجوری بود  حتی  زوری چادر  میپوشیدم 

بعد که بچه دار شدم  کلا عوض شد   الان مانتو کوتاه هم بپوشم  کار نداره

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

خانوادت پشتت هستن کمی بترسونیش

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

موندم بعضیا انگار برده اوردن  فک میکنن ما زنها آدم نیستیم

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

دوستش داری؟ 

جالبیش اینه ب همه اجازه دخالت میده حالا که قرار برادرش زن بگیره برادرش گفته زنم باید مانتویی باشه اجازه دخالت ب هیچکی هم نمیده ..ولی شوهرمن میگه ن برادرمه باید بگه تو چجوری لباس بپوشی