2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

348 بازدید | 35 پست

بیاید از ازدواج فامیلی بگید🙃

مزایا و معایبشو بگین🙃

اگه بودید ازدواج میکردیدبافامیل؟

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نه دوس ندارم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ن اصلا

چون همه چی همو میدونین

ی دعوا بشه کل فامیل بهم میریزه

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

من که دوست دارم🙂

وصیت جدمون این بوده که جوونای روستا با هم ازدواج کنن البته الان دیگه کسی روستا نیست ولی خب شهرن همه😂

اینم از جد ما و وصیاتش من دوست دارم نمی‌دونم چرا شاید چونکه فامیلای خودمون خیلی خوبن

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

بستگی به کیس موردنظر و نوع روابط خویشاوندیتون داره

ولی برای خودم نه چون همینجوریش از فامیلامون بدم میاد فرار میکنم ازشون وای به اینکه بخوام باهاشون وصلت کنم 

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

نه دوس ندارم

دلیلشو میتونم بپرسم

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

فامیل مزیتش اینه که شناخت کامل دارید از اول میدونید چطور باید رفتار کنید و اونا هم اخلاقتون رو میدونن و سو سوتفاهم ها کم میشه

فرهنگ خونواده ها نزدیک به همه. هم زبان هستید

رسم و رسومات یکیه و تو این زمینه به مشکل برنمیخورید

من که خواهرم و برادرم با اقوام دور ازدواج کردن. البته مشاوره ژنتیک هم قبلش رفتن

و الان کاملا راضین خدا رو شکر

من که دوست دارم🙂 وصیت جدمون این بوده که جوونای روستا با هم ازدواج کنن البته الان دیگه کسی روستا نی ...

بازم خدارو شکر ک فامیلات خوبن..فامیلا ما ک .....  هیچی دیگه بهتره ادامه ندم😐

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها