2821
2789
عنوان

چیکار کننم

42 بازدید | 9 پست

میخام به فامیلمان که,پیام داد و گفت منتظرم باش تا عید بیام بگم زودتر بیاد چون قراره خواستگار.بیاد چون دلم,میخاد,زودتر بیاد دیگه گفتم پیام نده و پیام.نداده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو بیاحرفهامونو بزنیم اسممون روی هم باشه خواستگارمیادپدرومادرم میگن ایرادبیخودی میگیری ردمیکنی

آخه من اینم نمیشناسم  و خانوادش میشناسم ولی دو هفته پیش پیام داد باهم.اشنا شیم منم بدم نیومد ولی گفتم بدون اطلاع خانواده کاری نمیکنم  و فقط عکسش دیدم و گفتم دیگه پیام نده

آخه من اینم نمیشناسم  و خانوادش میشناسم ولی دو هفته پیش پیام داد باهم.اشنا شیم منم بدم نیومد ول ...

گفتی پیام نده پس چجوری میخوای آشناشین یه متنی یه کلیپی یه چیزالکی بفرست سرحرف روبازکن حالا شاید بهم نخوردین خواستگارای بهترو رد نکن

گفتی پیام نده پس چجوری میخوای آشناشین یه متنی یه کلیپی یه چیزالکی بفرست سرحرف روبازکن حالا شاید بهم ...

راستش میگف میشه همدیگرو,ببینیم و من میموندم چی بگم

میتونی چندباربری کافه ای جایی بشینین صحبت کنین

انه نمیشه من همچین دختری نیستم ایشون پیام داد و بعد شرط می ذاره که تا عید نمیتونم بیام کفتم چرا گف چون پول نمیدن و دستم خالیه  

2790
2823
2791
2779
2792