2777
عنوان

لیزر سینه و شکم

638 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوب

من چند روز دیگه نوبت لیزر توتال دارم، نگرانم موهای ریز اطراف سینه و روی شکمم بدتر بشن

شما تجربه ای دارید ؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جاهایی که کم مو و پرزی هست رو نزن چون  موهاش ضخیم و سیاه میشه

یعنی شکم و کمر و سینه رو بیخیال بشم؟ آخه بعدش نمی دونم چطوری از بین ببرم موهای اون قسمت رو

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
لیزر برای موهای زائد  توتال یعنی همه جای بدن

آهان دوستان درست میگن.موی نازک رو بدتر میکنه و همین طور رنگ پوست هر چه سفیدتر باشه بهتر جواب میده.من اینارو تو خودمو خواهرم تجربه کردم.

آهان دوستان درست میگن.موی نازک رو بدتر میکنه و همین طور رنگ پوست هر چه سفیدتر باشه بهتر جواب میده.من ...

ممنونم 

شما شکم و سینه و کمر رو انجام دادید؟

یعنی شکم و کمر و سینه رو بیخیال بشم؟ آخه بعدش نمی دونم چطوری از بین ببرم موهای اون قسمت رو

اره بیخیال شو چون اگه لیزر کنی موهاش ضخیم میشه و مجبوری اونا رو هم دوباره لیزر کنی تا از بین برن و دوره های لیزرتو خیلی طولانی میکنه اون قسمتا رو نزن واقعا نیاز نیست موی کرکی رو از بین ببرید

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲