2777
2789

کمد لباس و گهواره کالسکه رختخواب یه چن دست لباس و اسباب بازی وسایل حمام ...اینا واجباته

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

کالسکه و کریر که واقعا واجبه

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لباس خیلی نخر،بچه تند تند رشد میکنه،کالسکه اگر اهل بیرون و پیاده روی نیستی به کار نمیاد،اما اگر هستی خوبه،کریر خیلی به کار من نیومد ،محصولات بهداشتی از این پک ها(همه چیزش به کار ادم نمیاد)،چیزای ضروریش رو بگیر

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

لباس سایز صفر و یک بیشتر یک

پوشک

لوازم حمام مثل وان 

ست بهداشتی مثل شامپو و ناخنگیر و پوار بینی و...

تشک و بالشت

وسیله ی حمل حالا یا ساک حمل یا کریر 

اگه زیادمیرین بیرون پیاده کالسکه

یکی دوتا جغجغه

حوله

اینا ضرروری و اولیه ست

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اگه ماشین دارین حتما کریر بگیر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خودم پولشو از بابام گرفتم سه سال پیش 12میلیون و یه قطعه زمین که کادوی بابام بود... اولش پتو و ساک بچه و چن دست لباس و حوله و رخت خواب خریدم... با کریر... بعد که دنیا اومد... وان و پک بهداشتی... بعدها روروئک... یواش یواش همشو همسرم خریدن... یه لحاف و تشک هم مادرم خرید... اون پول نقد خیلی به کارم اومد... اگه توام تونستی و بابات قراره سیسمونی بخره... اینکارو کن.... شوهرت یواش یواش بخره. قراره وقتی مدرسه هم رفت بریم سرویس خواب و اینا.. میزتحریر و... بخریم. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش