2777
2789
تو چرا بری دادخواست بدی؟  بزار خودش بره بعدشم طلاق براتون آخرین راه باشه نه که بعد از هر جر و ...

خسته شدم از دستش...بلد نیست چ جور باهام رفتار کنه کتاب براش خریدم میگم تو اینترنت بزن ببین چ جوری باید باهام رفتار کنی ولی فقط میگه من دوست دارم خوب دوست داشتن وقتی ب من اهمیت نمیدی چ فایده داره

مهریه گرفتن ک ب این اسونیا نیس عزیزم ی عمرت بایدتودادگاههابگذره تازه طرفم چیزی نداشته باشه واویلاس

حالا اول بذاره اون درخواست بده بقبه‌ش خدا بزرگه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر اقایون اهل کتاب نیستن یا اگه باشن کتاب با این موضوعات رو نمیخونن

این مسائل با مشاوره قابل حله

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بازم تمام تلاشتوبکن عزیزم زودی ب طلاق فک نکن توپیشقدم شوبهش محبت کن ببین روش تاثیرمیذاره یان 

ببین ما 3 ساله عروسی کردیم تو این 3 سال 100 بار عذر خواهی کرده کفته ببخشید دیگه از این کارا نمیکنم باز سری بعدش همون کارو تکرار میکنه..من تو دوس داشتنش شک ندارم...ولی اینقد  براش ارزش ندارم ک وقتی میدونه ی چیزی ناراحتم میکنه دیگه اونو تکرار نکنه....

ببین ما 3 ساله عروسی کردیم تو این 3 سال 100 بار عذر خواهی کرده کفته ببخشید دیگه از این کارا نمیکنم ب ...

حق داری عزیزم شوهری ک قدرمحبت ندونه ومدام دل بشکنه تحملش سخته

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اکثر اقایون اهل کتاب نیستن یا اگه باشن کتاب با این موضوعات رو نمیخونن این مسائل با مشاوره قابل حله

اوایل ازدواج دوسش داشتم ولی الان اینقدر بهم بدی کرده دیگه دوسش ندارم

اوایل ازدواج دوسش داشتم ولی الان اینقدر بهم بدی کرده دیگه دوسش ندارم

تو همه ی زندگی ها و روابط بالا و پایین هست

الان تو ذهنت فقط به بدی هاش فکر میکنی و اونارو یادت میاد کمی هم به خوبی هایی که انجام داده فکر کنی نظرت عوض میشه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

حق داری عزیزم شوهری ک قدرمحبت ندونه ومدام دلربشکنه تحملش سخته

ما تو ی شهر دیگه هستیم ک هر 3 ماهی خانواده هامونو میبینیم....بهش میگم تو باید اینقدر هوامو داشته باشی ک من اومدم ب خاطرت اینجا ن اینکه همش اذیتم کنی بهم میگه اره میدونم ولی نمیدونم چرا اذیتت میکنم .بعضی وقتا با خودم فک میکنم نکنه ی مریضی روانی داره ک اذیتم میکنه ولی دست خودش نیست....نمیدونم خل شدم خخخخ

تو همه ی زندگی ها و روابط بالا و پایین هست الان تو ذهنت فقط به بدی هاش فکر میکنی و اونارو یادت میاد ...

اخه ببین همه تو زندگیشون اشتباه میکنن منم میتونم از اشتباهش بگزرم ولی وقتی ک اون اشتباه رو همش داره تکرار میکنه ینی ی جای کار ایراد داره

ما تو ی شهر دیگه هستیم ک هر 3 ماهی خانواده هامونو میبینیم....بهش میگم تو باید اینقدر هوامو داشته باش ...

چیکارمیکنه مثلا?

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چیکارمیکنه مثلا?

مثلا وقتی من ناراحت میشم میرم تو اتاق با اینکه بهش گفتم وقتی ناراحتم باید بیای از دلم در بیاری باز میگیره میخابه اصلا نمیاد سمتم...خودم باید خودمو اروم کنم...وقتی ک ناراحتم محلم نمیزاره...

با مثلا امروز یه سوالی رو ازم پرسید ک تو چند روز گدشته 5 بار دیگم ازم پرسیده بود...بهش میگم اگه برات اهمیت داشتم ی بار ک بهت میگفتم با دقت گوش میدادی ن اینکه هر چیزی 100 بار بخام برات توصیح بدم

اخه ببین همه تو زندگیشون اشتباه میکنن منم میتونم از اشتباهش بگزرم ولی وقتی ک اون اشتباه رو همش داره ...

این رفتارها باید ریشه یابی بشه و چه کسی بهتراز مشاور

مثلا وقتی من ناراحت میشم میرم تو اتاق با اینکه بهش گفتم وقتی ناراحتم باید بیای از دلم در بیاری باز م ...

لطفاقبل ازهرتصمیمی ازی مشاورکمک بگیرین عزیزم شماهم زیادناراحت نباش شادباش مردااززن غمگین خوششون نمیاد