2777
2789
عنوان

سمبوسه پزها

124 بازدید | 5 پست

سلام میخوام سمبوسه درست کنم داخل مغازمان بفروشم تجربه هاتون بگین راجع درست کردن سمبوسه پیتزایی وسمبوسه سیب زمینی شما چجوری درست میکنین

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....

من سیب زمینی ابپز میکنم خورد میکنم بعد پیاز داغ درست میکنم سیب زمینی و پیاز داغو جعفری خورد شده و ادویه رو با هم قاطی میکنم بعد میپچم سمبوسرو بعدم سرخ میکنم

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈

سمبوسه سیب زمینی : سیب زمینی اب پز ، جعفری یا تره ، نمک ، فلفل زیاااد🤯 اصلش اینه که از قدیم اینطور درست میکردن ولی الانا چیزای دیگم اضافشون میکنن ی سری ادویه های دیگه یا پنیر پیتزا 

یا توی سمبوسه پیتزایی سوسیس ژامبون پنیر پیتزا و ... 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هرچی گیرم بیاد اهل تنوع

پریروز با سویا و قارچ پنیر ورقه آدرست کردم

گاهی مرغ گاهی گوشت چرخی هرچی دم دستم باشه درست میکنم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
من هرچی گیرم بیاد اهل تنوع پریروز با سویا و قارچ پنیر ورقه آدرست کردم گاهی مرغ گاهی گوشت چرخی هرچی ...

نان لواش تاچند روز میتونم نگه دارم نرم بمونه خشک نشه؟ یابرا سمبوسه باید هرروز نان تازه بخرم؟

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....
نان لواش تاچند روز میتونم نگه دارم نرم بمونه خشک نشه؟ یابرا سمبوسه باید هرروز نان تازه بخرم؟

من یه سری نونم خشک شده بود با نایلون گذاشتم ماکروفر دوباره نرم شد

الان نونوایمون عوض کردیم نوناش خوبه چند روز مونده بود با همون درست کردم 

بستگی به نونتون داره 

همون موقع خریدی داغ داغ جمع کن نرم میمونه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن