2777
2789

چقدر همه چیت شبیه منه . 😭 منم روز ۱۲ انتقالم بی بی چکگذاشتم منفی بود . آخرین جنین هام هم بود شنبه آزمایش دارم ولی دلمو به چی خوش کنم سری پیش روز ۱۲ بی بی چک‌منفی بود آزمایشمم منفی شداین سری هم‌منفی ام

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آره عزیزم فریزن الان ۲ ماهه. آزمایشات سقط مکرر نوشته بود برام این ماه منتطر پریودیم برم ببینم این ...

مگه سقطم داشتی؟چرا این ازمایشو برات نوشتن

من دوبار قبل اینبار منفی شدم ولی این ازمایشو ازم نگرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر همه چیت شبیه منه . 😭 منم روز ۱۲ انتقالم بی بی چکگذاشتم منفی بود . آخرین جنین هام هم بود شنبه آ ...

اخه بی بی چک میگن خیلی دقیق نیست،حالا خودتو ناراحت نکن ان شاالله شنبه ازمایشت مثبت میشه عزیزم

مگه سقطم داشتی؟چرا این ازمایشو برات نوشتن من دوبار قبل اینبار منفی شدم ولی این ازمایشو ازم نگرفتن

ن باردار نشدم ک سقط هم کنم

دکترم گفت چون بار قبل منفی شده احتمالش هست ایمنی بدنت بالا باشه و برا اون بدنت جنینو پس بزنه

و چون فقط برا یه بار انتقال جنین دارم برا همین نوشت

خودش گفت اگ از اون باسه انتقال بدیم اینا هم هدر میرن و مجبوری باز از اول شروع کنی برا جلوگیری از هزینه های احتمالی بعد مینویسه برام

نمیدونم 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
اخه بی بی چک میگن خیلی دقیق نیست،حالا خودتو ناراحت نکن ان شاالله شنبه ازمایشت مثبت میشه عزیزم

سری پیش هم نتیجش درست بود . انقدر از صبح گریه کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم آخه منم دیگه جنین ندارم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ن باردار نشدم ک سقط هم کنم دکترم گفت چون بار قبل منفی شده احتمالش هست ایمنی بدنت بالا باشه و برا او ...

اگه عنوان آزمایششو میدونی بگو من ازمایشامو چک کنم ببینم برامن نوشتن؟اخه پس چرا به من نگفته وقتی دوبار منفی بودم

سری پیش هم نتیجش درست بود . انقدر از صبح گریه کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم آخه منم دیگه جنین ندارم

من که از ساعت ۱،۵جواب ازمایشم اومده انگار شک بهم وارد شده و جایی هستم که نمیتونم گریه کنم و هنوز به شوهرم نگفتم

گفتم جواب هنو نیومده

نمیدونم چیکارکنم

اگه عنوان آزمایششو میدونی بگو من ازمایشامو چک کنم ببینم برامن نوشتن؟اخه پس چرا به من نگفته وقتی دوبا ...

Cd داره زیاد

نمیدونم دقیق بذا نگا کنم بگم

من که از ساعت ۱،۵جواب ازمایشم اومده انگار شک بهم وارد شده و جایی هستم که نمیتونم گریه کنم و هنوز به ...

اره اونا از ما بدترن من شوهرم از سرکار اومد خودش فهمید حسابی حالش گرفته شد مردا دل نازکن میریزن تو خودشون واقعا نمیدونم خدا چرا اینکارارو میکنه

ممنون عزیزم برم خونه چک کنم ولی برام آشنا نیست این آزمایشا،بعید میدونم انجام داده باشم

بگو این بار بنویسه برات

این لنفوسیت ترامی ک میگم با همسر میری از هردوتون خون میگیرن نمیدونم کدوم فاکتورارو نگا میکنن میفهمن ب لنفوسیت تراپی احتیاج دارین

از آقا لنف میگیرن ب شما تزریق میکنن دقیق نمیدونم چجوری این کارو میکنن ولی احتمال بارداری رو خیلی بالا میبره این کار