2777
2789
عنوان

کرم تو اتاقم

1316 بازدید | 14 پست

بچه ها چنتا کرم تو اتاقم دیدم که میرن تو موکت خیلی از کرم میترسم در حدی ک الان گریم گرفته شما میدونید برای چیه و چه نوع کرمی هست. الان عکسش میزارم 

و خدایی که به شدت کافیست🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا من فوبیای کرم دارم جات سکته زدم احتمالا لای موکتت تخم دارن بده قالیشویی گلدون داری؟

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
یا خدا من فوبیای کرم دارم جات سکته زدم احتمالا لای موکتت تخم دارن بده قالیشویی گلدون داری؟

وای من همه جانوری میگیرم تو دستم ولی از عنکبوت و کرم میترسم الان زنگ زدم به خواهرم دارم گریه میکنم باور نمیکنه

گلدون نداری؟احتمالا از گلدون اومدن بیرون

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

مور مورم شد

من گل دارم تو خونه هوا ک سرد میشه شبیه این کرما درمیاد خونمون. زنده شو ندیدم تا حالا انگاری درمیان و میمیرن

از گلامه 

زیاد اب بدم تو زمستون اینجوری میشه

گل نداری تو اتاقت یا نزدیک اتاقت؟ اگ داری خاکشو عوض کن یا سمپاشی کن

آبدهیتم کمتر کن

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
مور مورم شد من گل دارم تو خونه هوا ک سرد میشه شبیه این کرما درمیاد خونمون. زنده شو ندیدم تا حالا ان ...

گل ک زیاد دارم ولی گل ها دور از تختم هست

این کرما زیر تختم دیدم 

تاحالا کنار گل ها ندیدم

گل ک زیاد دارم ولی گل ها دور از تختم هست این کرما زیر تختم دیدم  تاحالا کنار گل ها ندیدم

منم کنار گل ها ندیدم

زیر مبل و میز دیدم چند بار. مرده شونو

و دقت کردم وقتایی ک زیاد اب دادم بعدش دراومدن

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
گل ک زیاد دارم ولی گل ها دور از تختم هست این کرما زیر تختم دیدم  تاحالا کنار گل ها ندیدم

حتما حتما موکت رو بشورین و ملافه و بالشتاتون رو هم همینطور

رو موکت نخوابین چون میرن تو گوشتون