2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد😢

197 بازدید | 10 پست

بچه ها بچه 2 وماه نیمم رفلاکس خفیف داره اما به شدت سینه اش خس خس میکنه و موقع نفس کشیدن صداهای بدی از ریه اش میاد عصبی میشه که دیگه بدتر😭دیروز بردم دکتر گفت ممکنه از الرژیم باشه شیرخشک پپتی جونیور برلش نوشت. چندتا دکتر بردم هنش نظرات ضد ونقیض. میشه دکتر خیلی خوب تهران معرفی کنید بهم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای از اعماق قلبم درکت میکنم.

منم از هفته دوم بعد از تولد تااااا ۲ ماه و نیم درگیر ریفلاکس و نفخ بودم.

آخرین بار بردمش دکتر ملاحی گرگان.

بهش نکسیوم داد و گفت دفعات شیر دهی رو بیشتر کن و مقدار شیر کمتر بده بچه. هر بار هم شیر خورد یک ربع آروغش رو بگیر.

خیلی خیلی بهتر شد با اینا. ولی خب تا ۶ ماه این کارا رو میکردم. و حدود ۹ ماهگی بهتر شد. و باز تا دوسالگی گاهی ریفلاکس داشت که بعد از ۲ سال خیلی خیلی بهتر شد.

الآن که ۴ سالشه ۹۹ درصد خوب شده

وای از اعماق قلبم درکت میکنم. منم از هفته دوم بعد از تولد تااااا ۲ ماه و نیم درگیر ریفلاکس و نفخ بو ...

بخدا تمام زندگیم شده افسردگی ونگرانی. الان نکسیوم گیرنمیاد بیادم خیلی گرونه چون تحریمیم.بدبختی شیر خودمم نمیخوره. مجبورم زورش کنم شیر بدمزه رژیمی رو بخوره

خیلی بالامیاره؟ نینی من خیلی بالامیاره کمی حالت پنیری داره 

نه خیلی اتفاقا اما مدام محتویات معده اش میاد گلوش بعد قورت میده و اذیت میشه فقط بالا آوردن نشونه رفلاکس نیست نگران نباش

بخدا تمام زندگیم شده افسردگی ونگرانی. الان نکسیوم گیرنمیاد بیادم خیلی گرونه چون تحریمیم.بدبختی شیر خ ...

ای بابا. خیلی سخته ولی خب عزیزم این روزا زودگذره. تموم میشه.

سعی کن آرامشت رو حفظ کنی و از این دوران لذت ببری.

غصه نخور عزیزم.

روزای خیلی سختیه من خیلی شبها بیخوابی کشیدم خیلی برای مادر و هم بچه سخته واقعا هم نمیشه از این دوران بچه داری لذت برد چون رفلاکس خیلی اذیت کنندس 

لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه