2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا مد نشده. ی ۱۰ سالی هست مد شده شماتازه خبر دار شدی؟ هیچی از روی لج و لجبازی .مثلا میخوان بگن م ...

والا من باشم خوشحالم هستم که یکی که دوستش ندارم یا اذیتم میکرد از درون خوشحال میشدم و جشن چرا که نه؟

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
اولش داغن مخصوصا زنا بعدا میفهمن زندگی بعد طلاق جشن نداشت.. 

آفرین من خیلیا رو به چشم دیدم

الان دیگه زمان قدیم نیست که زوری شوهر بدن دختر و پسر خودشون انتخاب میکنن تازه سه بارم از عروس بله رو میپرسن

آفرین من خیلیا رو به چشم دیدم الان دیگه زمان قدیم نیست که زوری شوهر بدن دختر و پسر خودشون انتخاب می ...

من اونایی که دیدم گفتن زندگی رنگ و بوش بهتر شد 😅😂

یعنی : ای بابا ، چرا اخه ته دلش خالی شه؟

الان طلاق بخاطر چیزای چرت و پرته یکی میگه مادرت بمن چای تعارف نکرد اون یکی میگه به جاریم اینو دادن بمن ندادن دعوا میشه از سر لجبازی کار میکشه به طلاق یه مدت بعدش میفهمن چی به چیه

الان طلاق بخاطر چیزای چرت و پرته یکی میگه مادرت بمن چای تعارف نکرد اون یکی میگه به جاریم اینو دادن ب ...

اها نه بابا واقعا اینجوری نیست تا به مو نرسه کسی جدا نمیشه از نزدیک ترینای من چه اطرافیان دور خیلی جدا شدن رو دیدم همین جدیدا 

نمیدونم که چی بگم،مشکل فامیل شما چیه

😂😂😂😂

مشکلی ندرن مامانم جداشد که دلیل اونو بیخیال دوست مامانم و چند نفرم از دوست و آشنا اینور اونور شنیدم نمیدونم شاید مشکل این بوده که خانومایی نبودن که بشینن تو خونه و ... 

کار میکردن ، به خودشون میرسیدم هرچی میخواستم می پوشیدن و ..

[QUOTE=215845800]😂😂😂😂 مشکلی ندرن مامانم جداشد که دلیل اونو بیخیال دوست مامانم و چند نفرم از دوست و آشنا اینور او ...[/QUOT

شما پیش مادرتی یا پدرت

خودت حق رو به کدومشون میدی