2821
2789

با اجازه استارتر عزیز

دوستان نذر حمد دارم. بیاین تاپیک اخرم کامنت بذارین و دوستاتونو تگ کنید میخوام تعداد زیاد بخونم. حالم بده😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با بعضی کارها مثل همین جشن طلاق،قبح خیلی مسائل شکسته میشه که این خیلی بده...اصلا موافق نیستم

میتونن یه جشنی بگیرن که روحیه شون عوض بشه ولی اینکه اسمشو بزارن جشن طلاق اصلا خوب نیست و قبح شکنیه...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

من اصلا نمیپسندم 

بالاخره کسی که طلاق میگیره تو زندگی مشترک شکست خورده و شکست جشن گرفتن نداره 

اگرم خیلی زجر کشیده و با جشن میخواد دل همسر سابقشو بسوزونه به جاش باید بزاره  با یه آدم خوب که وارد رابطه شد اون موقع جشن بگیره تا طرف قشنگگگ ....

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
اره خب به نظر من هر بهونه ای واسه جشن وشادی خوبه

جدیدا مد نشده. ی ۱۰ سالی هست مد شده شماتازه خبر دار شدی؟

هیچی از روی لج و لجبازی .مثلا میخوان بگن ما بعداز طلاق خیلی خوشحالیم در صورتیکه از درون داغونن

نه بابا چیه اینکارا. طلاق کلا منفوره آدم ازاینکه توزندگیش شکست خورده بختش بد بوده ناراحت میشه . جشن ...

خوشبختی و بخت خوب به شوهره؟ یه نفر که انتخابش اشتباه بوده و تموم میشه البته به نظر من باید خوشحال باشه که میتونه از این به بعد ازندگیشو خوب بگذرونه و را پیشرفت های دیگه ای مثل کارش تمرکز کنه😊 

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
درسته راحت شدن ولی شادی کردن هم نداره بنظرم. اینکه معلوم نیست همسربعدیشون چطور باشه وچی قراره بشه خی ...

اصلا نگه قراره باز ازدواج کنه؟ خودشو راحت کرده که بره باز ازدواج کنه😂

اگر هم بکنه این دفعه با آگاهی بیشتره 

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!