2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست

عزیزم مبارکه اصلا نترس استرس سمه برات... منم دو هفته پیش رفتم سونو چیزی ندید باز دیروز رفتم سونو دکتر گفت ۶ هفته و ۳ روزته ولی قلب رو ندید گفت زوده چون لقاحت دیر بوده... شماهم امروز اگر رفتی قلب رو ندید نگران نباش دوباره ۲ هفته دیگه سونو تو تکرار کن... البته دکتر من گفت ۴ هفته دیگه بیا چون لقاحم دیر بوده بیشتر زمان داد برا قلب

عزیزم زوده اگه میتونی صبرکن تا ۸ هفته.من ۹ هفته وسه روز بودم طبق سونو که رفتم

برای امضات صلوات فرستادم انشاالله بسلامتی و دلخوش بدنیا بیاد😘💓

چیه نی نیت😍؟

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای امضات صلوات فرستادم انشاالله بسلامتی و دلخوش بدنیا بیاد😘💓 چیه نی نیت😍؟

ممنونم خواهرخوبم.منم براتون فرستادم.ان شاءالله زود زود دامنتون سبز بشه.ان تی ۱۲ هفته بهم نگفت

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
ممنونم خواهرخوبم.منم براتون فرستادم.ان شاءالله زود زود دامنتون سبز بشه.ان تی ۱۲ هفته بهم نگفت

💙ممنونم عزیزم انشاالله سالم و صالح باشه💚

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
💙ممنونم عزیزم انشاالله سالم و صالح باشه💚

😘😘خیلی ممنونم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
اینا همه استرس بارداریه من ک ضربان قلبمم ب شدت بالا رفته از استرس انشالله ک تمام این استرسارو پشت سر ...

انشالله شما بعد چندوقت باردار شدین؟

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
چهارسال تازه اینم میخواستم برم دکتر اقدام کنم ک دیگ خودش شد

مبارکه انشالله بسلامتی

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
قربونت عزیزم انشالله هممون ب سلامت فارق بشیم

ان شاالله

عزیزم مبارکه اصلا نترس استرس سمه برات... منم دو هفته پیش رفتم سونو چیزی ندید باز دیروز رفتم سونو دکت ...

سلام عزیزم از کجا باید بفهمیم لقاح دیر بوده مربوط به چی میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
سلام عزیزم از کجا باید بفهمیم لقاح دیر بوده مربوط به چی میشه 

وقتی سونو اولیه رو دکتر انجام میده متوجه میشه از رو تاریخی ک سن جنین رو نشون میده... مال من سن جنین یه هفته عقب تر بود دکتر گفت لقاحش دیر انجام شده

عزیزم مبارکه اصلا نترس استرس سمه برات... منم دو هفته پیش رفتم سونو چیزی ندید باز دیروز رفتم سونو دکت ...

امروز نرفتم گفتم هفت هفتم تموم بشه بعد برم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
امروز نرفتم گفتم هفت هفتم تموم بشه بعد برم 

بزار آخر هفته ۸ برو خیالت راحتتر میشه چون سن بارداری سونو با اونچیزی ک خودت از رو پریودت حساب میکنی همیشه یکی دو هفته اختلافه