2777
2789
عنوان

روغن حنظل

3311 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها کسی از روغن حنظل برای دندان  استفاده کرده واقعا جواب میده؟ 

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم اون برای زمانای قدیم که عصب کشی واینا نبوده استفاده میشده

یعنی اثر داره واقعا؟

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

مثل مسکن هست دیگه ، چند قطره میزنی روی دندانت.

بد نیست ، حداقل از مصرف مسکن بهتره 

اما اخرش میری دندانپزشکی

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

شب یا موقعی که سایت شلوغه  باید تاپیک بزنی چون تعداد کمی استفاده کردن و الان سایت خلوته، درضمن بگو برا دندون‌درد میگی یا چیز دیگه

اگه روی و تونستی و مشکلی نبود منم تگ کن

تو جستجوی سایت هم بزنی تاپیکای زیادی دربارش زدن شاید جوابت اونجا باشه

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

مردم بخدا از درد دندون همه دندون هام یهو باهم خراب شدن و درد میکنن نه دلم میاد بکشم نه پول دارم ـدرست کنم تازه ۲۳ سالمه

مثل مسکن هست دیگه ، چند قطره میزنی روی دندانت. بد نیست ، حداقل از مصرف مسکن بهتره  اما اخر ...

عهویعنی این که میگن عصب کشی میکنه و اینا دروغه

درضمن فکر کنم استفاده زیادش خطرناک و سمیه 

https://www.ninisite.com/search?q=روغن حنظل&f=1

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

درضمن فکر کنم استفاده زیادش خطرناک و سمیه 

https://www.ninisite.com/search?q=روغن حنظل&f=1

☘ روش درمان دندان 

ترمیم عصب و تسکین درد :

سه شب متوالی ی قطعه پنبه آغشته به روغن حنظل را داخل قسمت سوراخ شده دندان گذاشته و تا صبح نگهدارید 

بعد از سه شب درد دندان تسکین یافته و التهاب عصب از بین میرود به نحوی که دیگر نیازی به عصب کشی نیست 

پر کردن قسمت خورده شده دندان :

مقداری روغن زرد (روغن محلی که از شیر گاو تهیه شده باشد ) را داخل ظرف شیشه ای ریخته یک سوم شیشه را پر نموده و سپس درب شیشه را بسته ودر محیطی گرم نگهداری نمایید

پس از چند روز بخار روغن روی درب و جداره قسمت خالی شیشه قندیل می بندد 

قندیل هارا جدا کرده و هرشب پس از شستشوی کامل دندان قسمت کرم خورده را با قندیلها پر نمایید 

پس از مدتی استفاده خواهید دید که سیاهی های دندان سفید شده و دندانتان بصورت طبیعی ترمیم شده است 

درمان درد دندانهایی که ظاهری سالم دارند :

تا سه شب هر شب یک قطعه پنبه را با روغن حنظل چرب و داخل گوشی که سمت دندان درد دار هست قرار دهید تا صبح بماند  

در صورت ساکت نشدن چند نوبت تکرار شود

☘ روش درمان دندان  ترمیم عصب و تسکین درد : سه شب متوالی ی قطعه پنبه آغشته به روغن حنظل ...

این مطلب رو من داخل ی گروه طب سنتی دیدم نمیدونم صحت داره یا نه

میگم طرز تهیش رو به صورت تجربی بلدین؟

یعنی درست کردین؟

عهویعنی این که میگن عصب کشی میکنه و اینا دروغه

نشنیده بودم

یکی از بستگان اوایل کرونا نمیخواست برود دندانپزشکی ، از حنظل استفاده میکرد هرشب،  که دردش ساکت بشه و در اخر رفت دندانپزشکی.

اما این مدلی که شما نوشتید (با پنبه و... روغن زرد) نه.

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
میگم طرز تهیش رو به صورت تجربی بلدین؟ یعنی درست کردین؟

نه فمر کنم باید بخری