2777
2789
عنوان

آرایش عروس

351 بازدید | 26 پست

صبح بخیر

من برای عروسیم آرایشم خیلی لایت و سبک ولی شیک بود خودم بودم تغیری نکردم  خودم خواستم دلم نمیخاست چن سال دیگه عکسام مسخره باشن ولی فامیل شوهر هنوز ک هنوزه ول کن من نیستن تا میبینن میگن چرا آرایشت اینقد ساده بود کلافم کردن 

به نظرتون آرایش ملایم ولی شیک بده برا عروس

ن خوبه 

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا غلیظ هم بود یچیز دیگ میگفتن ک وای دیگ لایت مده چرا مث دهه ۸۰ آرایش کرده بودی؟ 

کلا محلشون نگذار بگو سلیقم اینجوریه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
مگه تعارف داری با لبخند بگو سلیقه ای دیگه عزیزم  اون نوع ارایش به دل من بود و باب سلیقه ام

میگم بهشون ولی خودم ادمیم ک اصلا کاری به زندگی و سلیقه بقیه کار ندارم حوصلم نمیگیره بقیه بخوان هی سوال بپرسن کاش یه بار دو بار بود هر سری من باید توضیح بدم آخرین بار به شخص سوال کننده یه لبخند ملیح زدم جوابم ندادم