2777
2789

سارا،علی،فاطمه،زینب

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ahoora

afra

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

امیر فواد،فاطمه یاس،فاطمه آلا

جنسیت دوقلو هام فعلا معلوم نیست

اگر دختر بودن احتمالا فاطمه سلوا و فاطمه سدنا یا فاطمه زینب و فاطمه معصومه میذاریم

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

اسم دختر خوشگلم رونیکا😍 معنیش میشه دختر زیبا رو خوش یمن خوش قدم ریشش فارسیه

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
امیر فواد،فاطمه یاس،فاطمه آلا جنسیت دوقلو هام فعلا معلوم نیست اگر دختر بودن احتمالا فاطمه سلوا و ف ...

چرا همه فاطمه داره😐😑

چرا اخه به فاطمه هر اسمی اضافه میکنین قشنگ نیست اصلا 

یاس تکی آلا تکی قشنگه....

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم