2777
2789

سلام ممنون میشم اول بگید کدوم رشته از آرایشگری خیلی خیلی پردرامد تره بین اینایی ک خودم شک دارم مینویسم شما انتخاب کن اگر شاخه ای هست که میدونید درامد‌ش بالاس و تو گزینه ها نیست برام کامنت کنید

دوم اینکه من چجوری متوجه بشم توی کدومشون استعداد دارم و وسطاش ول نمیکنم چجوری به شناخت از خودم برسم

تعداد رای : 29
نظرسنجی
ناخنکار
14
48%
مژه کار
2
6%
پاکسازی پوست
4
13%
کراتین یا اکستنشن مو
9
31%

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کار با مواد بیشترع ک خیلی وقت میبرع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ مو 

دوست عزیزم ممنون از نظرت ولی رنگ مو کثیف کاری داره و هرکسی زود نمیتونه بهت اعتماد کنه چون یچیز پر ریسکه باید ترکیب رنگت بیست باشه و خب آدم وقتی بخواد همچین مهارتی رو کسب کنه نمیتونه خیلی زود وارد بازار کار بشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یکی از دوستانم کار رنگ تخصصی انجام میده و تو کار سلامت مو هست مثلا کراتینه و احیا و ....

ماشاالله چه پولی در میاره.البته15ساله کار میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
دوست عزیزم ممنون از نظرت ولی رنگ مو کثیف کاری داره و هرکسی زود نمیتونه بهت اعتماد کنه چون یچیز پر ری ...

بقيه مواردي كه خودتون گفتين هم نياز به زمان و مهارت داره

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
بقيه مواردي كه خودتون گفتين هم نياز به زمان و مهارت داره

ولی خواهرشوهرم بعد یک هفته ک ناخن یاد گرفت داره مدل میزنه

دوست عزیزم ممنون از نظرت ولی رنگ مو کثیف کاری داره و هرکسی زود نمیتونه بهت اعتماد کنه چون یچیز پر ری ...

خب هرچیزی بری باید زمان بدی تمرین کنی من الان۲ماهه دارم یادمیگیرم ولی کم کم تادستم تندبشه مجانی کارمیکنم حداقل یسال بگذره تابتونم پول دربیارم

یکی از دوستانم کار رنگ تخصصی انجام میده و تو کار سلامت مو هست مثلا کراتینه و احیا و .... ماشاالله چ ...

ماشالا بهش 

زحمت میکشن خب

شنیون از همشون بیشتر درامد داره بعد میکاپ و غیره....

شنیون همیشه که عروسی نمیشه😢مثلا تو همین کرونا خسلی از جشنا و دورهمیا برداشته شد

ماشالا بهش  زحمت میکشن خب

واقعا خیییلی سخته.ادم کمرش له میشه.البته کلاسهای تخصصی تو ترکیه هم گذرونده ماشالله کارش عااالیه من فکر میکنم این رشته خیلی خوبه.

کدوم شهری گلم؟

راستی دیگه آموزش هم میده

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
خب هرچیزی بری باید زمان بدی تمرین کنی من الان۲ماهه دارم یادمیگیرم ولی کم کم تادستم تندبشه مجانی کارم ...

مجانی؟؟؟ 

اشتباه منو تکرار نکن عزیزم من قبلا مژه کار بودم البته نمیشه گفت مژه کار 

کاملا مبتدی بودم ک حتی پنسو میگرفتم دستم میلرزید بعد یمدت سرخورده شدم و ولش کردم یجوری بود مشتریا ازم سو استفاده کرده بودن یک هفته از کاشت میگذشت زنگ میزدن بیا ترمیم خراب کردی مژه هامونو بخدا با شوهرم 10شب ١1 شب میرفتم خونه مشتری بچه کوچیکمو میذاشتم پیش شوهرم تو ماشین جلو در مینشستن تو ماشین تا من بیام پولم نمیگرفتم بعد دگ ول کردم گفتم سود نداره ک هیچ ضررم داره تازه سو استفاده هم میکنن

البته من تجربمو گفتم شما هرجور دلت میخواد