2777
2789
آره.خواستم همینو بگم.نزدن ضدآفتاب باعث لکه و کک و مک میشه. و یه پاک کننده قوی و ماسک صورت استفاده ک ...

تونر بلوبری بیوآکوا ،ماسک شب انار بیوآکوا ،اسکراب برنج بیوآکوا با سرم بلوبری و کرم روز و شب بلوبری هم دارم استفاده میکنم،کرمای خیلی خوبی هستن پوستم خیلی نرم شده منافذم کوچیک شدن و رنگ پوستمم یکنواخت شده ولی کک و مک هنوز هستش برای همین اینو گرفتم شاید اثر بزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونر بلوبری بیوآکوا ،ماسک شب انار بیوآکوا ،اسکراب برنج بیوآکوا با سرم بلوبری و کرم روز و شب بلوبری ه ...

خب پس معجزه رو اصلا نزن چون ترکیباتش با اونا نمیخونه.یهو دیدی پوستت هنگید

خب پس معجزه رو اصلا نزن چون ترکیباتش با اونا نمیخونه.یهو دیدی پوستت هنگید

آره واقعا یه جوریه این کرم،،،ممنون بابت راهنماییت عزیزم، ضد آفتاب چی بزنم که خوب باشه؟؟من اصلا ضدآفتاب نمیزدم الان پریم بی رنگ گرفتم

آره واقعا یه جوریه این کرم،،،ممنون بابت راهنماییت عزیزم، ضد آفتاب چی بزنم که خوب باشه؟؟من اصلا ضدآفت ...

والا ضدآفتاب لدورا میزنم.فوق العاده س.هم ضدآبه.هم پوشش دهیش عالیه.سبکه.کلاژن ساز و آبرسانه.

بقیه مارکها رو نمیدونم

بخوای خودت درستش کنی خیلی گرون تر میوفته،چطور اینقدر ارزونه پس؟؟؟راستی کسی خواست بگه تا دستورش رو به ...

دستور کرم چجوریه عزیزم؟

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
من صابون و دو فاز و اسکرابشو استفاده کردم و خیلی راضیم مخصوصا دوفاز

مشکل پوستت چی بود عزیزم؟؟منم تعریف لدورا رو شنیدم ولی یکم قیمتش بالاست به نظرم،هر چند که اگه موثر باشه ارزش داره

مشکل پوستت چی بود عزیزم؟؟منم تعریف لدورا رو شنیدم ولی یکم قیمتش بالاست به نظرم،هر چند که اگه موثر با ...

من میخواستم پوستم شفافتر و روشنتر بشه و منافذم جمع بشه ک خداروشکر ب پوست من ساخت و نتیجه گرفتم