برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
منم ماه اول اقدامم ۷روز مونده ب پری خیلی کمردرد دارم رحمم تیر میکشه حسم میگ باردارم
من ۳۰سالمه سنمم بالا فرصت طول کشیدن ندارم
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب برو دکتر تا برات سونو بنویسه قرص آمپول بده چون نمیخوای زیاد طول بکشه آزمایش های قبل بارداری رو د ...
بله دادم ۵روز ب موعدمه خداکنه باشخ
انشالله همسرتون هم آزمایش داده دکتر برات چیزی نداد
نه شوهرم نه
چیزی هم نخوردم
ماه اول اقدامبودماخه
امروز ازمایش خونم دادم منفی بود روز تولدم بود خیلی ناراحت شدم